Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 09:04

Και επίσημα από την ΝΔ: Αποδοκιμασία Τατούλη και “εκπαραθύρωση” της κόρης του

Γράφτηκε από τον
Και επίσημα από την ΝΔ: Αποδοκιμασία Τατούλη και “εκπαραθύρωση” της κόρης του

 

Η Ν.Δ. δεν στηρίζει τον Πέτρο Τατούλη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, γιατί διαχειρίστηκε την Περιφέρεια και τα έργα της ως μια οικογενειακή υπόθεση.

Αυτό τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. - ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, σε συνέντευξή της χθες το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΒEST. Και ξεκαθάρισε ότι η Εύη Τατούλη δεν θα είναι υποψήφια βουλευτής με τη Ν.Δ., όποτε και αν γίνουν οι εκλογές.

Αναφερόμενη σε δεκάδες λόγους που ο κ. Τατούλης δεν ήταν καλός περιφερειάρχης και δεν έκανε καλή δουλειά, η κ. Σπυράκη σημείωσε ότι διεκδικεί το Οσκαρ αναποτελεσματικότητας στη διαχείριση απορριμμάτων μαζί με τον περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Γαλιατσάτο.

Αφού παρατήρησε ότι η Ν.Δ. προχώρησε σε διαγραφές στελεχών της που πήγαν απέναντι στην επιλογή της για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, που είναι ο Παναγιώτης Νίκας, επεσήμανε ότι στηρίζει για περιφερειάρχη έναν άνθρωπο με σχέδιο και όραμα, που θα δουλεύει με αναπτυξιακή προοπτική μαζί με την αναπτυξιακή προοπτική της Ν.Δ. ως κυβέρνησης, που θα τιμά το αξίωμά του και δεν θα θεωρεί την Περιφέρεια οικογενειακή υπόθεση.

Γ.Σ.


NEWSLETTER