Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 14:28

Προς κύριο Ν. Παππά: Ουδείς καταλληλότερος να μιλήσει για fake news από τον "πατέρα" των fake news

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Προς κύριο Ν. Παππά: Ουδείς καταλληλότερος να μιλήσει για fake news από τον "πατέρα" των fake news

 

Του Μίλτου Χρυσομάλλη

Δρ. πολιτικού μηχανικού, πολιτευτή Ν.Δ. Μεσσηνίας

Με έκπληξη διαβάσαμε ότι ο κ. Παππάς θα έρθει στην Καλαμάτα για να μας ξεναγήσει στα... άγνωστα νερά των fake news, τους υφάλους για την ελευθερία, τη δημοκρατία και τον πολιτισμό.

Μόνο ως αστείο θα μπορούσε να το εκλάβει κανείς, αλλά μετά από μια δεύτερη σκέψη κάλλιστα θα μπορούσε να πει ότι ουδείς καταλληλότερος να μιλήσει για fake news από τον "πατέρα" των fake news. Διότι ο κ. Παππάς είναι ο άνθρωπος που εισήγαγε τα fake news στην πολιτική ζωή. Είναι ο άνθρωπος που υιοθέτησε και συνεχίζει να υιοθετεί τα fake news εκδοτών - πιστολιών του ΣΥΡΙΖΑ, για να πλήξει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Είναι ο άνθρωπος που όταν υπήρξε διευθυντής του κ. Τσίπρα, μαζί κοροϊδέψανε τον λαό για να του υφαρπάξουν την ψήφο, κατασκευάζοντας τα μεγαλύτερα fake news που υπήρξαν ποτέ, όπως η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, η επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού, το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης και πολλά άλλα. Και μαζί, με ανάλογα ψέματα, συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τον λαό για να υφαρπάξουν εκ νέου την ψήφο του.

Την ίδια στιγμή, η δημοκρατία απειλείται, καθώς πάλι με fake news στήνουν σκευωρίες σαν της Novartis για να σπιλώσουν και να εξοντώσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Σίγουρα λοιπόν κύριε Παππά, είστε ο καταλληλότερος να μιλήσετε για fake news. Θα σας προτείναμε, ωστόσο, να συμμετάσχει και ο κ. Τσίπρας στην εκδήλωση για να διαφωτιστούν περισσότερο οι πολίτες της Καλαμάτας.

Παρεμπιπτόντως, μιας και θα είστε στην Καλαμάτα θα σας συμβουλεύαμε να κάνετε κι ένα ιδιαίτερο φροντιστήριο περί του θέματος στον διορισμένο βουλευτή Μεσσηνίας κ. Κατρούγκαλο.

Γιατί αν κρίνουμε από την γκάφα στη Βουλή την προηγούμενη εβδομάδα, με αφορμή τα όσα είπε σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες για ενδεχόμενη απόσυρση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να μην περάσει το άρθρο 32 που αφορά στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας με 180 ψήφους, τα οποία λίγο μετά χαρακτήρισε fake news, προφανώς είναι κακός μαθητής και χρειάζεται βελτίωση.

Εντούτοις, συμπάσχουμε μαζί σας και κατανοούμε απόλυτα την ανάγκη σας να παραστείτε σε αυτή την εκδήλωση. Ως γνωστόν αυτός που λέει πολλά ψέματα στο τέλος τα πιστεύει κι ο ίδιος. Συνεπώς, ενδόμυχα, έχετε την ανάγκη να εξαγνιστείτε, ασχέτως αν δεν το παραδέχεστε. Πάντως, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι ο λαός πλέον σας έχει πάρει χαμπάρι κι όσα fake news κι αν του σερβίρετε, δηλαδή όσα ψέματα, ψέματα και πάλι ψέματα και αν του πείτε, το «μαύρισμα» που σας επιφυλάσσει στις κάλπες δεν το γλιτώνετε. Γνωρίζει πια ότι το μεγαλύτερο fake news που υπήρξε στην πολιτική ιστορία και ο μεγαλύτερος ύφαλος για τη δημοκρατία είναι η διακυβέρνηση της “πρώτη φορά Αριστεράς”. Και το μήνυμά του στις επερχόμενες εκλογές θα είναι ένα: Ποτέ ξανά Αριστερά!!!

Και κάτι ακόμη: Μετά από την εκλογική σας συντριβή θα έρθει και η τιμωρία για τις πέτσινες σκευωρίες. Και το πρώτο real news που θα γραφτεί με πηχυαίους τίτλους θα αφορά τα πεπραγμένα του κολλητού σας Πετσίτη.

«Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται», λέει η λαϊκή ρήση. Ο χρόνος τελείωσε. Οι μάσκες έπεσαν. Η Νέμεσις έρχεται και δεν θα είναι fake news. Σύντομα θα το διαπιστώσετε.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER