Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012 21:22

Περιοδείες υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την

Τη Πέμπτη 26 Απριλίου 2012 το πρωί οι υποψήφιοι βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ:

Στις 9 π.μ. επίσκεψη στο ΙΚΑ Καλαμάτας των υποψηφίων βουλευτών Δ. Σοφρωνά, Θ. Πετράκου, Ν. Πατσαρίνου, για συζήτηση και ενημέρωση των εργαζομένων σε ό,τι αφορά τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Στις 10:30 π.μ. περιοδεία των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Στις 12:30 μ.μ. ο υποψήφιος βουλευτής Δ. Σοφρωνάς και το μέλος της γραμματείας του Τομέα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Βασκόζος θα μιλήσουν στους εργαζομένους στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου για τις θέσεις του κόμματος στα θέματα υγείας.

Το απόγευμα:

Περιοδεία σε Χατζή, Βλαχόπουλο, Κρεμμύδια των υποψηφίων Θ. Πετράκου και Ε. Ψαρρέα και στελεχών, προκειμένου να ενημερώσουν για τις θέσεις του κόμματος όσον αφορά τον πρωτογενή τομέα.

Περιοδεία σε Δ.Ε. του Δήμου Μεσσήνης (Καρτερόλι, Πιλαλίστρα, Μαυρομμάτι, Τρίοδος, Αμφιθέα) των υποψηφίων Ν. Πατσαρίνου και Α. Χαρίτση για ανάδειξη των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ για ανάπτυξη της υπαίθρου, της γεωργικής και κτηνοτροφικής παραγωγής.

Την Παρασκευή 27 Απριλίου 2012 οι υποψήφιοι βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα περιοδεύσουν:

Το πρωί:

Τις υπηρεσίες της Δ.Ε. Μεσσήνης θα επισκεφθούν οι υποψήφιοι βουλευτές Ν. Πατσαρίνος και Θ. Μπούζας και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για ενημέρωση των θέσεων του κόμματος σε θέματα εργασιακά, ασφαλιστικά, μισθολογικά κ.λπ.

Τις υπηρεσίες της Δ.Ε. Κυπαρισσίας θα επισκεφθούν οι υποψήφιοι βουλευτές Θ. Πετράκος, Α. Χαρίτσης, Ι. Μαραβελή για να συζητήσουν με τους εργαζόμενους.

Το απόγευμα:

Επίσκεψη σε χωριά του Δήμου Καλαμάτας στον Ταΰγετο θα πραγματοποιήσει ο υποψήφιος βουλευτής Ν. Πατσαρίνος με ομάδα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Περιοδεία του υποψηφίου Α. Χαρίτση με ομάδα στελεχών σε Δ.Ε. του Δήμου Οιχαλίας για ανάλυση των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ σε θέματα αγροτικής παραγωγής, επιδοτήσεων, κτηνοτροφίας κ.λπ.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ