Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 18:24

Δεν στηρίζει υποψήφιο στο Δήμο Τριφυλίας η Ν.Δ.

Γράφτηκε από τον
Δεν στηρίζει υποψήφιο στο Δήμο Τριφυλίας η Ν.Δ.

Κάλεσμα συστράτευσης για νίκη της Ν.Δ. σε όλες τις κάλπες απηύθυνε ο Βασίλης Κικίλιας, κεντρικός ομιλητής στην κοπή της πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Τριφυλίας και της ΟΝΝΕΔ Τριφυλίας χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο “Κανελλάκης” στην Κυπαρισσία.

Ειδική αναφορά έκανε στην υποψηφιότητα του Παναγιώτη Νίκα για την Περιφέρεια, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να χαθεί ούτε ένα ψηφοδέλτιο. “Η παράταξη και ο τόπος μας πρέπει να έχει ανθρώπους στην Περιφέρεια σαν τον Παναγιώτη Νίκα” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά το Δήμο Τριφυλίας επισήμανε ότι θα ήλπιζε να υπήρχε ένας υποψήφιος, αλλά ότι θα σεβαστεί τη θέση του προέδρου. Θέση την οποία νωρίτερα είχαν εκφράσει τόσο η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Νατάσσα Κυριακοπούλου όσο και ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Τριφυλίας Γιώργος Φωτεινός, ότι “στον πρώτο γύρο αγκαλιάζουμε όλους τους υποψηφίους δημάρχους προερχόμενους από τη Ν.Δ. και στο δεύτερο γύρο αυτόν που προέρχεται από την παράταξη”. Μάλιστα ο κ. Φωτεινός εκτίμησε ότι η νίκη της Ν.Δ. είναι δεδομένη, καθώς στον δεύτερο γύρο θα είναι και οι δύο από τη Ν.Δ.

Πριν τις ομιλίες την πίτα ευλόγησε ο μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας

κ. Χρυσόστομος, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον πρώην δήμαρχο Κώστα Κόλλια, ως πρώτο δήμαρχο Τριφυλίας, ο οποίος με νόημα επισήμανε: “Βραβεύομαι, αλλά δεν έχω διάθεση να αποστρατευτώ”.

Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Τριφυλίας Νίκος Αντωνόπουλος, ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, ο δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, η υποψήφια ευρωβουλευτής Κατερίνα Μάρκου, ενώ μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Λευτέρης Βαρουξής, ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Σαμπαζιώτης, ο πολιτευτής Μίλτος Χρυσομάλλης, ο περιφερειακός σύμβουλος και πολιτευτής Περικλής Μαντάς, ο πρώην δήμαρχος Κυπαρισσίας Ηλίας Τσίγγανος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηλείας Χρήστος Γαβράς, ο πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο. Μεσσήνης Πέτρος Σκιαδάς, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης, Ευστάθιος Ανδρινόπουλος και Χάιδω Παναγιωτοπούλου, η οποία μάλιστα ήταν και η τυχερή της βραδιάς, καθώς της έτυχε το φλουρί.

Κ.Μπ.

 


NEWSLETTER