Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012 08:47

Ψήφο σωτηρίας ζήτησε η Συλ. Ράπτη στη συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ

Γράφτηκε από την
Ψήφο σωτηρίας ζήτησε η Συλ. Ράπτη στη συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ

Οι εκλογές της επόμενης Κυριακής 6ης Μαΐου πρέπει να είναι εκλογές σωτηρίας και όχι εκλογές τιμωρίας σημείωσε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Συλβάνα Ράπτη, μιλώντας χθες το βράδυ στην Καλαμάτα, στην κεντρική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου.
Η Σ. Ράπτη είπε ότι το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρός του Ευάγγελος Βενιζέλος ανέλαβαν και έφεραν επιτυχώς εις πέρας την σκληρή διαπραγμάτευση για το PSI και την περικοπή του χρέους, προειδοποιώντας παράλληλα ότι για το μέλλον ««δεν υπάρχει αυτόματος πιλότος. Αν κοιτάξουμε πίσω καταστρεφόμαστε» είπε χαρακτηριστικά.
Η ευρωβουλευτής επικέντρωσε τα πυρά της στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, επικρίνοντας τις συχνές, όπως είπε, μεταβολές των απόψεών του και κατακρίνοντας συγχρόνως την εμμονή του -όπως είπε- να γίνει πρωθυπουργός: «Ο πρωθυπουργός δεν είναι αυτοσκοπός αλλά θέση εργασίας» είπε χαρακτηριστικά.
Με σκωπτική διάθεση αντιμετώπισε η Σ. Ράπτη τη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα σε σχέση με τον πρόεδρο των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Πάνο Καμένο, αλλά και τη διφορούμενη -όπως την περιέγραψε- θέση της ΔΗΜΑΡ ως φιλοευρωπαϊκού κόμματος, αλλά εναντίον του μνημονίου.


NEWSLETTER