Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2019 18:25

Συλλυπητήρια ΠΑΣΟΚ για Δημήτρη Κουλουριάνο

Γράφτηκε από την
Συλλυπητήρια ΠΑΣΟΚ για Δημήτρη Κουλουριάνο

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του πρώην υπουργού Οικονομικών και ευρωβουλευτή Δημήτρη Κουλουριάνου εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

«Εκφράζουμε τη βαθιά λύπη μας για την απώλεια του Δημήτρη Κουλουριάνου, ενός άξιου επιστήμονα, με αναγνωρισμένη διεθνή παρουσία σε παγκόσμιους οικονομικούς οργανισμούς, ενός ευαίσθητου πολίτη, ενός αφυπνισμένου πατριώτη και αγωνιστή, που άφησε τα ίχνη του και στην Ελλάδα και στη δημοκρατική προοδευτική παράταξη.

Ο Δημήτρης Κουλουριάνος διετέλεσε υπουργός Οικονομικών στην πρώτη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με πρωθυπουργό τον Ανδρέα Παπανδρέου, με τον οποίο διατηρούσε άρρηκτους δεσμούς φιλίας και συναγωνιστικής συμπόρευσης.

Ο Δημήτρης Κουλουριάνος θα παραμένει πάντα ζωντανός στη μνήμη μας, ως επιστήμονας, ως οικονομολόγος, ως συναγωνιστής, ως δημοκρατικός συναγωνιστής μας, που με την πολυσχιδή επιστημονική του καταξίωση και με την πολιτική και την κοινωνική του δράση, υπήρξε μια σημαντική προσωπικότητα του προοδευτικού χώρου, που έχει αφήσει με τις γνώσεις, το έργο και το ήθος του μια σημαντική παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές.

Τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του».


NEWSLETTER