Πέμπτη, 04 Απριλίου 2019 17:41

Πελοπόννησος: Περιοδεία με Θεοδωράκη και η “Κοινωνία αξιών”

Γράφτηκε από την

Με μια διήμερη περιοδεία στις 4 και 5 Απριλίου στην Πελοπόννησο ξεκινά η προεκλογική εκστρατεία των στελεχών της “Κοινωνίας αξιών” που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του Ποταμιού εν όψει των ευρωεκλογών του Μαΐου.

Στην περιοδεία, συνοδεύοντας τον Σταύρο Θεοδωράκη, μετέχουν ο πρόεδρος του κόμματος Στέλιος Φενέκος και η Θεοδώρα Φιλάνδρα, οι δύο από τους τρεις συνολικά υποψήφιους ευρωβουλευτές με το ψηφοδέλτιο του Ποταμιού, καθώς και η υπεύθυνη του πολιτικού γραφείου της «Κοινωνίας αξιών» Νικολέττα Διαμαντάκου.

Τα στελέχη της “Κοινωνίας αξιών” καλούν τους πολίτες αύριο στις 5 μ.μ. στην ανοικτή εκδήλωση παρουσίασης των προγραμματικών θέσεων του συνδυασμού από τους κ. Θεοδωράκη και Φενέκο στο ξενοδοχείο “Elite City Resort” στην Καλαμάτα.

Σε ανακοίνωση του φορέα αναφέρεται μεταξύ άλλων: “Θέλοντας να δώσουμε συμβολικό χαρακτήρα στην έναρξη της προεκλογικής περιόδου θα ξεκινήσουμε από το Λεβίδι με επίσκεψη στο μουσείο «Αλέξανδρος Παπαναστασίου», διότι ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου ήταν ο μέντορας του κοινωνικού φιλελευθερισμού στη χώρα μας που εκπροσωπεί σήμερα η “Κοινωνία αξιών”. Θα ακολουθήσουν η Τρίπολη και η Μεγαλόπολη και η πρώτη περιοδεία θα ολοκληρωθεί στην Καλαμάτα”.