Σάββατο, 06 Απριλίου 2019 17:02

Δεν στηρίζει κανέναν υποψήφιο δήμαρχο το ΚΙΝΑΛ Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον
Δεν στηρίζει κανέναν υποψήφιο δήμαρχο το ΚΙΝΑΛ Τριφυλίας

Να μη στηρίξει συγκεκριμένο υποψήφιο στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές αποφάσισε το ΚΙΝΑΛ Τριφυλίας, σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του συντονιστή Κωνσταντίνου Γεωργιόπουλου.

Το ΚΙΝΑΛ προτείνει την ελεύθερη επιλογή υποψηφίων κατά την κρίση των πολιτών, ωστόσο φαίνεται να κλείνει το μάτι σε νέους συνδυασμούς, αφού η ανακοίνωση καταλήγει λέγοντας: «Ας στραφούν οι πολίτες που ανήκουν στον προοδευτικό χώρο της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, σε ανεξάρτητους προοδευτικούς και δημοκρατικούς νέους συνδυασμούς».

Μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται: «Μετά από ένα μεγάλο διάστημα συζητήσεων και ζυμώσεων καταλήξαμε στην εξής απόφαση: Η Συντονιστική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Τριφυλίας προτείνει ελεύθερα και δημοκρατικά πάντα στην κρίση των πολιτών (μελών και φίλων) του μεγάλου προοδευτικού και δημοκρατικού χώρου την επιλογή υποψηφίων προσώπων για την ανάπτυξη και κοινωνική ευημερία της Τριφυλίας.

Κατά τη γνώμη μας είναι μια σωστή επιλογή με δημοκρατική διάθεση σε μια εποχή που έχουμε μπροστά μας αυτοδιοικητικές εκλογές και ευρωεκλογές.

Δεν θέλαμε να διασπαστούν και να διχαστούν οι πολίτες μπροστά σε μια προσπάθεια συρρίκνωσης και εξαφάνισης του δημοκρατικού και προοδευτικού χώρου, που εκφράζουν το Κίνημα Αλλαγής και ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα.


Πέραν τούτου όμως θεωρούμε και πιστεύουμε ότι η τοπική αυτοδιοίκηση δεν θα πρέπει να έχει χρώμα. Φυσικά, η ελεύθερη βούληση, υπάρχει μέσα στα όρια της δημοκρατίας και της παραγωγικής επιλογής, μακριά από ακραία πολιτικά και κοινωνικά μορφώματα, αλλά κοντά στους προοδευτικούς απογοητευμένους και ελεύθερους πολίτες.

Ας στραφούν οι πολίτες που ανήκουν στον προοδευτικό χώρο της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ σε ανεξάρτητους προοδευτικούς και δημοκρατικούς νέους συνδυασμούς, με μόνο στόχο το καλό του τόπου μας».

 Κ.Μπ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER