Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 08:31

Μεσσηνία: Πλώρη για τις εθνικές εκλογές από την Παναγιώτα Ντίντα, που δεν θα είναι υποψήφια με τον Βασιλόπουλο

Γράφτηκε από τον
Μεσσηνία: Πλώρη για τις εθνικές εκλογές από την Παναγιώτα Ντίντα, που δεν θα είναι υποψήφια με τον Βασιλόπουλο

 

Η αντιδήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτα Ντίντα αναμένεται να είναι υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας με τη Ν.Δ., εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Αυτό επιβεβαιώθηκε κατά την προχθεσινή εκδήλωση στο Διοικητήριο, όπου ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος παρουσίασε 5+1 άξονες του προγράμματός του και 59 υποψηφίους συμβούλους. Σε αυτούς δεν περιλαμβανόταν η Παν. Ντίντα, που είχε ανακοινωθεί και παρουσιαστεί το προηγούμενο διάστημα από τον επικεφαλής της “Δημιουργικής Πρωτοβουλίας  για το Δήμο Καλαμάτας”.

Η αντιδήμαρχος είχε διεκδικήσει και αυτή να είναι η διάδοχος υποψήφια δήμαρχος του Παναγιώτη Νίκα, στην εσωπαραταξιακή εκλογική διαδικασία του συνδυασμού και στο δεύτερο γύρο είχε ταχθεί υπέρ του Θαν. Βασιλόπουλου στην αναμέτρηση με τον Παύλο Μπουζιάνη. Η κ. Ντίντα φέρεται να επελέγη και να συμφώνησε με την κεντρική διοίκηση της Ν.Δ., ώστε να είναι υποψήφια βουλευτής, καθώς στο ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας χρειάζονται πλέον 3 γυναίκες. Στη θέση της παρουσιάστηκαν από τον κ. Βασιλόπουλο νέα ονόματα γυναικών, ενώ για την ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου του (με 62 υποψηφίους συμβούλους) αναμένονται ακόμα δύο γυναίκες κι ένας άνδρας.

Γ.Σ.


NEWSLETTER