Τρίτη, 21 Μαϊος 2019 18:19

Λαφαζάνης από την Καλαμάτα: “Τσίπρας και Μητσοτάκης εντολοδόχοι των Βρυξελλών”

Γράφτηκε από την

“Τσίπρας και Μητσοτάκης είναι εντολοδόχοι των Βρυξελλών”, σημείωσε χθες στην Καλαμάτα ο γενικός γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Στην εκδήλωση της ΛΑΕ στο ξενοδοχείο “Rex” μίλησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Νίκος Χουντής και χαιρέτισαν, ακόμα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Θανάσης Πετράκος και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Μαρία Μήτση και Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος.

Ο κ. Χουντής επεσήμανε την ανάγκη ισχυρής και ριζοσπαστικής αντιπολίτευσης της ανυπότακτης Αριστεράς και της Λαϊκής Ενότητας στην επόμενη Ευρωβουλή. Συγκεκριμένα, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ. ότι υπηρετούν την ίδια αντιλαϊκή, νεοφιλελεύθερη πολιτική, που έχει διαλύσει την ελληνική κοινωνία και τις εργασιακές σχέσεις, έχει αποδεκατίσει τη μεσαία τάξη και τη νεολαία. Παρατήρησε ότι “ο ελληνικός λαός τούς έχει βαρεθεί και θα τους γυρίσει την πλάτη του. Εχει κουραστεί από τις μικροκομματικές κόντρες, όπως αυτές για το ποιο κόμμα και ποιο μνημόνιο πετσόκοψε περισσότερες φορές τα εισοδήματα των συνταξιούχων”.

Ο Ν. Χουντής εξήγησε πως “γι’ αυτό ζητάμε από τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία, τα φτωχά λαϊκά στρώματα, να κάνουν την οργή και το θυμό τους δύναμη ανατροπής. Να στηρίξουν τη ριζοσπαστική και αγωνιστική αντιπολίτευση και να στείλουν δυνατή τη Λαϊκή Ενότητα - Μέτωπο Ανατροπής στην επόμενη Ευρωβουλή”.