Πέμπτη, 23 Μαϊος 2019 12:52

Ισοπέδωσαν το προεκλογικό περίπτερο της Χρυσής Αυγής στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την

Ισοπεδωμένο είδαν το προεκλογικό περίπτερο της Χρυσής Αυγής, όσοι περνούσαν νωρίς το πρωί από την κεντρική πλατεία της Καλαμάτας.

Άγνωστοι προξένησαν σημαντικές φθορές στην κατασκευή τις νυχτερινές ώρες και πριν λίγο οι υπεύθυνοι του κόμματος απομάκρυναν από την πλατεία, ότι απέμεινε από το περίπτερο. Να θυμίσουμε, ότι τις προηγούμενες ημέρες είχαν υπάρξει μεγάλες αντιδράσεις από διάφορους πολιτικούς χώρους, αλλά και από πολίτες για την ύπαρξη αφίσας με τον δικτάτορα Γεώργιο Παπαδόπουλο και σύμβολα της Χούντας στο περίπτερο της Χρυσής Αυγής.

Απάντηση της Χρυσής Αυγής

Λίγες ώρες αργότερα η Τοπική Οργάνωση Καλαμάτας της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: “Παρακρατική επίθεση από εγκάθετους της κομμουνιστικής κυβέρνησης των αμερικανογερμανοπροδοτών του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε το προεκλογικό περίπτερο της Χρυσής Αυγής στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας.

Το πρώτο μήνυμά μας προς τους θρασύδειλους παρακρατικούς κακοποιούς της κυβέρνησης Πάιατ (του Αμερικανού πρεσβευτή - ύπατου αρμοστή…), που κινήθηκαν μέσα στο σκοτάδι της νύχτας, είναι πως η τρομοκρατία δεν θα περάσει! Το δε περίπτερο θα στηθεί ξανά εντός της ημέρας. Το δεύτερο μήνυμα θα το πάρουν την Κυριακή στις κάλπες από τον ελληνικό λαό, που θα τους «μαυρίσει» και παράλληλα θα ενισχύσει τη μόνη αντιπολίτευση που υπάρχει πλέον σ’ αυτό τον τόπο, δηλαδή τη Χρυσή Αυγή. Τρεις και σήμερα, τσιράκια των διεθνών τοκογλύφων! Κυριακή, κοντή γιορτή! Υ.Γ.: Και να μην ξεχνάνε πως η Καλαμάτα είναι πολύ «μικρή»… Ακούνε εκεί στο ΤΕΙ;”.