Παρασκευή, 24 Μαϊος 2019 20:06

Μας ενώνει το συμφέρον του τόπου μας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Μας ενώνει το συμφέρον του τόπου μας

Του Ιωάννη Δ. Λαμπρόπουλου

Αγαπητοί μου συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, την ερχόμενη Κυριακή ψηφίζουμε για το μέλλον μας και την πορεία της πατρίδας μας.

Ο κ. Τσίπρας κέρδισε τις εκλογές, κυβέρνησε και θέλει πάλι να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης με ψέματα. Τεσσεράμισι χρόνια στην κυβέρνηση μαζί με τον κ. Καμμένο οδήγησαν την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού, έκλεισαν τις τράπεζες, ψήφισαν το σκληρότερο μνημόνιο, έκοψαν τις συντάξεις, έκοψαν το ΕΚΑΣ από τους χαμηλοσυνταξιούχους, αύξησαν τον ΦΠΑ, πλήττοντας έτσι τους μη έχοντες, υπερφορολόγησαν και στέγνωσαν όλους τους Ελληνες, για να βγάζουν τα «ματωμένα» πλεονάσματα, που οι ίδιοι συμφώνησαν, διέλυσαν την παραγωγή στον τόπο μας, έδιωξαν και δεν προχώρησαν μεγάλες επενδύσεις, δεν δημιούργησαν καινούργιες δουλειές, έδιωξαν από τη χώρα 50.000 νέους μας τον χρόνο, κυρίως επιστήμονες, δημιούργησαν τους μισθούς των 300 ευρώ, έκαναν ό,τι μπορούσαν για να χάσουν την εμπιστοσύνη των επενδυτών και έτσι η οικονομία μας, σήμερα, να σέρνεται με μικρή και αναιμική ανάπτυξη. Ψήφισαν την ανιστόρητη και κακή συμφωνία για τη Μακεδονία μας, αποδυνάμωσαν και μείωσαν την ισχύ και το κύρος της χώρας μας.

Για τη Μεσσηνία, δεν προγραμμάτισαν και δεν κατασκεύασαν ούτε ένα μέτρο δρόμου. Δεν έκαναν το παραμικρό για τους οδικούς άξονες Τσακώνα - Καλό Νερό - Πύργος - Πάτρα και Καλαμάτα - Ριζόμυλος - Πύλος - Μεθώνη. Σταμάτησαν τη λειτουργία του Κέντρου Νεοσυλλέκτων στην Καλαμάτα. Δεν έκαναν το παραμικρό για την αναβάθμιση του αερολιμένα Καλαμάτας. Δεν χρηματοδότησαν μικρότερους οδικούς άξονες και αρχαιολογικούς μας χώρους. Δεν στήριξαν τους αγρότες μας, αύξησαν το πετρέλαιο και τα αγροτικά εφόδια, αύξησαν τη φορολογία τους και τις ασφαλιστικές εισφορές. Δεν περάτωσαν το Φιλιατρινό φράγμα και δεν ξεκίνησαν κανένα καινούργιο. Δεν στήριξαν την Αστυνομία και οι πολίτες αισθάνονται πλέον ανασφαλείς.

Η ώρα της κρίσεως ήρθε, ο λαός θα μιλήσει. Τη Δευτέρα η χώρα και ο νομός μας μαζί θα πρέπει να αλλάξουν σελίδα. Θέλουμε μια άλλη πολιτική, που θα μειώσει τη φορολογία, που θα φέρει επενδύσεις, θα ανοίξει δουλειές, θα μειώσει την ανεργία και θα φέρει πίσω τα παιδιά μας με αξιοπρεπή μεροκάματα και μισθούς.

Ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία, τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη των μεγάλων ιστορικών επιλογών και καταψηφίζουμε τα άκρα και τα κόμματα διαμαρτυρίας. Ψηφίζουμε τον πετυχημένο δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα για περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Σε αυτό το προσκλητήριο δεν υπάρχουν διαχωριστικές και κομματικές γραμμές. Μας ενώνει όλους το συμφέρον του τόπου μας και των παιδιών μας.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER