Τετάρτη, 29 Μαϊος 2019 16:16

Νίκες παντού ζητά η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Ν.Δ.

Γράφτηκε από την
Νίκες παντού ζητά η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Ν.Δ.

«Οι εκλογές έδειξαν περίτρανα ότι η αρχή για να γυρίσει η χώρα σελίδα και να δείξει την πόρτα της εξόδου στον λαϊκισμό, έγινε και θα ολοκληρωθεί στις επικείμενες εθνικές εκλογές, στις οποίες αναγκάστηκε να προσφύγει ο κ. Τσίπρας μετά την εκλογική του συντριβή».

Αυτό σημειώνει σε γραπτή της δήλωση η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Ν.Δ. Νατάσσα Κυριακοπούλου και επισημαίνει πως έγινε επίσης «η αρχή ώστε να αποβάλει η Πελοπόννησος την οικογενειοκρατία και τη συναλλαγή, και να έρθει η αποτελεσματικότητα, η εργατικότητα, το ήθος και η εντιμότητα»”.

Στη δήλωσή της, η κ. Κυριακοπούλου αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ως ΝΟΔΕ ΝΔ Μεσσηνίας θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινώς και μέσα από την καρδιά μου τις Μεσσήνιες και τους Μεσσήνιους για το μεγάλο ποσοστό που έφερε η ΝΔ στη Μεσσηνία, που είναι μέσα στα μεγαλύτερα πέντε στην Ελλάδα. Θέλω όμως παράλληλα να ζητήσω αυτό το ποσοστό να γίνει ακόμα μεγαλύτερο στις εθνικές εκλογές και να φέρουμε τη ΝΔ στη Μεσσηνία εκεί που της πρέπει: Να έχει το μεγαλύτερο ποσοστό σε όλη την Ελλάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω ως ΝΟΔΕ Μεσσηνίας όλους τους εθελοντές, τους εκλογικούς αντιπροσώπους και τα στελέχη μας, οι οποίοι ακούραστα όλα αυτό το διάστημα εργάστηκαν για την επίτευξη του στόχου. Θέλω να τους ζητήσω να συνεχίσουν με μεγαλύτερο ζήλο την προσπάθεια, ώστε να επιτευχθεί η τελική νίκη σε όλα τα επίπεδα.

Πρώτιστα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπου και εκεί έγινε χθες η αρχή για να γυρίσει σελίδα η Πελοπόννησος. Εγινε η αρχή ώστε να αποβάλει η Πελοπόννησος την οικογενειοκρατία και τη συναλλαγή, και να έρθει η αποτελεσματικότητα, η εργατικότητα, το ήθος και η εντιμότητα. Αυτό θα σηματοδοτήσει την προσεχή Κυριακή η εκλογή του Παναγιώτη Νίκα ως περιφερειάρχη Πελοποννήσου, η οποία σε συνδυασμό με την εκλογή της ΝΔ στην κυβέρνηση και του Κυριάκου Μητσοτάκη ως πρωθυπουργού, θα αποτελέσουν τον ιδανικό συνδυασμό ώστε να μεταμορφωθεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε αυτήν που όλοι θέλουμε και όλοι ονειρευόμαστε.

Τέλος, θέλω να συγχαρώ όλους τους υποψηφίους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους της παράταξής μας για τον ωραίο και έντιμο αγώνα που δώσανε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Να συγχαρώ αυτούς που πέρασαν στο δεύτερο γύρο και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία. Εξίσου θέλω να συγχαρώ και αυτούς που δεν τα κατάφεραν να περάσουν στο δεύτερο γύρο. Είναι σίγουρο ότι όλοι μαζί την επόμενη μέρα θα λειτουργήσουν για το καλό του δήμου και θα υπερνικήσουν στην πράξη τις δυσκολίες του "Κλεισθένη".

Ξεχωριστά θέλω να συγχαρώ το νέο δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο για τον αγώνα του, ο οποίος επιβραβεύτηκε από τους συνδημότες του από την πρώτη Κυριακή.

Φίλες και φίλοι, στελέχη και μέλη της παράταξής μας, συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά, ώστε να έρθουν νίκες παντού: στους δήμους, στην Περιφέρεια και στις εθνικές εκλογές».


NEWSLETTER