Πέμπτη, 30 Μαϊος 2019 09:04

Νέα σενάρια για υποψηφιότητα Χαρίτση στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από τον
Νέα σενάρια για υποψηφιότητα Χαρίτση στη Μεσσηνία

 

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα στον ΣΥΡΙΖΑ πού θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ο Μεσσήνιος υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης και αν θα είναι αυτός που θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου του κόμματος στη Μεσσηνία.

Σύμφωνα με την ενημέρωσή μας, είναι ένα από τα θέματα για τα οποία θα αποφασίσει το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς στην επιλογή για τη Μεσσηνία εμπλέκεται και ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος. Το Μαξίμου αναμένεται να επιλέξει έναν από τους δύο υπουργούς ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου στο νομό.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η επιλογή θα γίνει μετά από εισήγηση της Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτή την περίπτωση υποψήφιος στο νομό αναμένεται να είναι ο Αλ. Χαρίτσης, καθώς τα τοπικά στελέχη έχουν ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητάς του, εκτιμώντας ότι ο υπουργός Εσωτερικών μπορεί να δώσει καλύτερο εκλογικό αποτέλεσμα για το κόμμα, καθώς έχει μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα και αποδοχή στον κόσμο της Μεσσηνίας.

Το θέμα αυτό απασχόλησε χθες τα τοπικά στελέχη, μετά από δημοσίευμα του news247 ότι ο Αλ. Χαρίτσης θα είναι υποψήφιος βουλευτής στο Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών μαζί με τον Νίκο Παππά και τον Γιώργο Βασιλειάδη. Η ενημέρωση που ακολούθησε, ήταν ότι το δημοσίευμα στηριζόταν σε παλιότερες πληροφορίες.

Γ.Σ.


NEWSLETTER