Σάββατο, 01 Ιουνίου 2019 09:49

Μεγάλη συγκέντρωση με Μητσοτάκη - Σαμαρά - Νίκα στο Αργος (φωτογραφίες)

Γράφτηκε από την
Μεγάλη συγκέντρωση με Μητσοτάκη - Σαμαρά - Νίκα στο Αργος (φωτογραφίες)

 

Μήνυμα νίκης του Παναγιώτη Νίκα στις περιφερειακές εκλογές της Κυριακής έστειλαν από το Αργος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και 1.000 περίπου πολίτες που κατέκλυσαν την αίθουσα "Pantazis Royal".

«Εσείς στέλνετε το μήνυμα της μεγάλης πολιτικής αλλαγής που θα ολοκληρωθεί στις 7 Ιουλίου. Είμαι εδώ για να στηρίξω έναν άνθρωπο που γνωρίζω πολλά χρόνια. Τον Παναγιώτη Νίκα. Σας ζητώ να τον στηρίξετε γιατί απέδειξε ότι μπορεί να παράγει έργο για όλους» δήλωσε μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και καταχειροκροτούμενος ο Κυρ. Μητσοτάκης.

«Την περασμένη Κυριακή έγινε ένα πολύ μεγάλο βήμα για τη μεγάλη αλλαγή στη χώρα μας. Αυτή την Κυριακή το βράδυ, να κάνουμε το δεύτερο βήμα και να βάψουμε το χάρτη όλης της Ελλάδα μπλε» είπε στο μήνυμα του ο κ. Μητσοτάκης - ο οποίος ευχαρίστησε τόσο τα στελέχη της ΝΔ όσο και εκείνους που ψήφισαν για πρώτη φορά τη Νέα Δημοκρατία.

«Κράτος δεν είναι μόνο η κεντρική κυβέρνηση, αλλά και η Περιφέρεια και οι δήμοι. Θα γίνουν μεταρρυθμίσεις, και γι' αυτό χρειάζονται αυτοδιοικητικοί που θα συνεργαστούν μαζί μας» είπε ακόμη ο πρόεδρος της ΝΔ, καλώντας τον Παναγιώτη Νίκα στο βήμα, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού.

Ο Παν. Νίκας είπε ότι οι πολίτες κουράστηκαν από το λαϊκισμό και τις φανφάρες, αφού μετά από 9 χρόνια διαχείρισης δύο ΕΣΠΑ, ο απερχόμενος περιφερειάρχης δεν αφήνει κανένα μεγάλο έργο. «Ο νυν περιφερειάρχης αφήνει πίσω του μια Περιφέρεια-χωματερή. Η Πελοπόννησος ξεκίνησε το 2011 χωρίς αποτέλεσμα την προσπάθεια διαχείρισης των απορριμμάτων ενώ η Ηπειρος που ξεκίνησε το 2013 ολοκλήρωσε το έργο της» σχολίασε επίσης.

Στη συνέχεια ο κ. Νίκας κατηγόρησε τον κ. Τατούλη ότι δεν βελτίωσε το οδικό δίκτυο της Πελοποννήσου, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς και στην οικονομική και τουριστική υστέρηση της Πελοποννήσου. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε επίσης στο θέμα της διαφάνειας, τονίζοντας το έλλειμμα ουσιαστικού ελέγχου στην "Πελοποννήσος ΑΕ".

«Θα τον θυμόμαστε για τον διαστημικό τουρισμό και την τράπεζα που θα δίνει χρήματα χωρίς διασφαλίσεις» ανέφερε ο κ. Νίκας για τον απερχόμενο περιφερειάρχη - λέγοντας ότι «τα ακούσαμε όλα αυτά από έναν άνθρωπο που νομίζει ότι είναι πρωθυπουργός και αρχηγός κόμματος».

Ο κ. Νίκας δήλωσε ότι θα συνεργαστεί όχι μόνο με τους βουλευτές της Πελοποννήσου, αλλά και με τους πολιτικούς αντιπάλους - ενώ κλείνοντας την ομιλία του σημείωσε: «Από τη Δευτέρα θα αποδείξουμε ότι είμαστε ικανοί και θα δικαιώσουμε την επιλογή σας».


NEWSLETTER