Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019 09:22

Μεσσηνία: Συνωστισμός υποψηφίων στη Νέα Δημοκρατία

Γράφτηκε από τον
Μεσσηνία: Συνωστισμός υποψηφίων στη Νέα Δημοκρατία

 

Συνωστισμός ενδιαφερόμενων για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας παρατηρείται στην Πειραιώς, ενώ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει τους υποψήφιους βουλευτές μετά την προκήρυξη των εκλογών, μεταξύ 10 και 13 Ιουνίου.

Για τις 6 θέσεις στο ψηφοδέλτιο (αφού η υποψηφιότητα του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά είναι αδιαμφισβήτητη), έχουν ακουστεί 13 ονόματα. Οι περισσότεροι εξ αυτών υποστηρίζουν ότι έχουν διαβεβαίωση από την ηγεσία της Πειραιώς πως θα είναι υποψήφιοι βουλευτές. Στην πραγματικότητα όμως οι αποφάσεις θα ληφθούν με πολιτικά κριτήρια και με γνώμονα πάντα το καλύτερο δυνατό εκλογικό αποτέλεσμα.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά την αύξηση της ποσόστωσης φύλου στο 40%, στο ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας θα υπάρχουν τουλάχιστον 3 υποψήφιες γυναίκες.

Για τις 3 θέσεις των ανδρών -καθώς την 4η όπως προαναφέραμε την έχει "καπαρώσει" ο κ. Σαμαράς- έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον (με αλφαβητική σειρά) οι: Δημήτρης Αναστασόπουλος, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, Γιάννης Λαμπρόπουλος, Περικλής Μαντάς, Χρίστος Παναγόπουλος, Δημήτρης Σαμπαζιώτης, Παναγιώτης Χαλβατσιώτης και Μίλτος Χρυσομάλλης.

Για τις 3 θέσεις γυναικών, έχουν ακουστεί τα ονόματα της Νατάσσας Κυριακοπούλου, της Πιπίνας Κουμάντου, της Παναγιώτας Ντίντα, της Μαρίας Οικονομάκου, και της Χάιδως Παναγιωτοπούλου.

Θ.Λ.


NEWSLETTER