Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 15:09

Μεσσηνία: Ο Αργύρης Μαστοράκης νέος πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ μετά την παραίτηση Κυριακοπούλου

Γράφτηκε από την
Μεσσηνία: Ο Αργύρης Μαστοράκης νέος πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ μετά την παραίτηση Κυριακοπούλου

"Αλλαγή φρουράς" στη ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας μετά την υποψηφιότητα της Νατάσσας Κυριακοπούλου στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Την θέση της πήρε ο μέχρι σήμερα αντιπρόεδρος Αργύρης Μαστοράκης.

Η απερχόμενη πρόεδρος και υποψήφια βουλευτής Νατάσσα Κυριακοπούλου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 

"Σε όλη τη διαδρομή μου μέχρι σήμερα είτε την πολιτική, είτε την επαγγελματική, σέβομαι τους θεσμούς και τηρώ τους κανόνες. Επειδή, κλήθηκα ως υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας να συστρατευτώ στον αγώνα για την πολιτική αλλαγή της Χώρας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, θεώρησα χρέος μου να υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση της Προέδρου της ΝΟΔΕ ΝΔ Μεσσηνίας στα όργανα του κόμματος.

Η παραίτησή μου έγινε αποδεκτή από το Γραμματέα Οργανωτικού κι έτσι από σήμερα ο Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Αργύρης Μαστοράκης εκτελεί χρέη Προέδρου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη της ΝΟΔΕ, τους Τομεάρχες και τους συνεργάτες μου για τη μεθοδική δουλειά και την άριστη συνεργασία που οδήγησε τη Νεα Δημοκρατία στο νικηφόρο αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και όλων των Δήμων του νομού Μεσσηνίας.

Τέλος, εύχομαι ολόψυχα στο νέο Πρόεδρο κ. Αργύρη Μαστοράκη καλή δύναμη, καλό αγώνα και νικηφόρα αποτελέσματα για την παράταξη!"

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER