Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 09:34

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στη Μεσσηνία παρουσία Γερουλάνου

Γράφτηκε από την

 

“Ο χώρος μας είναι ο μόνος που μπορεί να φέρει προοδευτικές προτάσεις στη χώρα” τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Γερουλάνος, κατά την επίσημη παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών Μεσσηνίας του κόμματος.

Μιλώντας χθες βράδυ σε πολιτική εκδήλωση στο αμφιθέατρο “Αλέξανδρος Κουμουνδούρος” στην Καλαμάτα ο κ. Γερουλάνος τόνισε ότι στο ΚΙΝΑΛ “βρίσκεται η μόνη ελπίδα για να συγκροτηθεί ένας σοβαρός χώρος για την Κεντροαριστερά”, ενώ σε άλλο σημείο της ομιλίας του σημείωσε: “Δεν μπορεί μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ να εκπροσωπεί αυτό το χώρο, καθώς είναι ένα αριστερό κόμμα που καβάλησε το θυμό και δημιούργησε κλίμα πόλωσης χωρίς να έχει αρχές και αξίες, όπως εμείς”.

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησης επεσήμανε ότι “ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μιλούν μόνο για ξένες επενδύσεις, ενώ το ΠΑΣΟΚ πάντα στηριζόταν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις”.

Την εκδήλωση προλόγισε ο συντονιστής του ΚΙΝΑΛ Μεσσηνίας Δημήτρης Ανδριανόπουλος, ενώ το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος Ευγενία Κουτσοσταθοπούλου εξήρε την προσωπικότητα του κ. Γερουλάνου.

Να θυμίσουμε ότι υποψήφιοι βουλευτές με το Κίνημα Αλλαγής στη Μεσσηνία είναι οι: Αλευράς Παναγιώτης, Αντωνόπουλος Αγγελος, Βαρελά Βασιλική, Γερονικολός Μενέλαος, Διονυσόπουλος Ιωάννης, Κουντουρατζή (Μπλάνα) Αθηνά και Πιέρρου Κωνσταντίνα.