Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 18:20

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για ορκωμοσία Κάτσαρη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελόποννήσου

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για ορκωμοσία Κάτσαρη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελόποννήσου

Καμία ανοχή στους φασίστες αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Γαργαλιάνων, Κυπαρισσίας, Φιλιατρών, με αφορμή τα όσα έγιναν στην ορκωμοσία του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Τρίπολη, κάνοντας λόγο για βιαιοπραγία στον Παναγιώτη Κάτσαρη.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της σημειώνει: «Οι σύγχρονοι Περρωτήδες (Περρωτής: Νομάρχης Μεσσηνίας κατά τη διάρκεια της Κατοχής – φασίστας, συνεργάτης των Γερμανών) και οι τραμπούκοι τους, στις 25 Αυγούστου στην Τρίπολη κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του Περιφερειακού Συμβουλίου, βιαιοπράγησαν επάνω στον εκλεγμένο με την “Ανταρσία στο Μωριά” αγωνιστή Παναγιώτη Κάτσαρη. Η τρομοκρατία τους δεν φόβισε το σύντροφο Παναγιώτη. Ο Παναγιώτης Κάτσαρης θα είναι εκεί και θα τους ξεσκεπάζει. Ταυτόχρονα δεν φόβισε και κανέναν από εμάς. Ο φασισμός τους θα τσακιστεί, δεν θα περάσει. Η δε ανοχή του λαού στην “πλειοψηφία” του 34% με συμμετοχή ψηφισάντων 40%, μας προξενεί τον γέλωτα! Το έλλειμμα δε δημοκρατίας τους είναι πασιφανές. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγωνιστή Παναγιώτη Κάτσαρη. Οι δε σύγχρονοι Περρωτήδες οδεύουν για τον Καιάδα της πολιτικής ζωής του τόπου μας. Για δε την αδράνεια των “συντρόφων” του αριστερού κινήματος, τούτη τη χρονική στιγμή ουδέν σχόλιο».

Σχόλια  

0 # Θέμα ερμηνείας ή 29-08-2019 19:54
αβάσταχτο διαρκές κόλλημα (μυαλού) ;
Τώρα εσείς πιστεύετε ότι είσαστε οι σωστοί και οι άλλοι λάθος,έτσι ; Ο Κάτσαρης με το μανιφέστο του,πολύ απλά,αλλά και ουσιαστικά ΔΕΝ ορκίστηκε.
Συνεπώς ό,τι πράξει εφεξής δεν τον δεσμεύει όρκος.
Οι άλλοι,που πήγαν με διάφορους τρόπους να τον σταματήσουν,στη ν συνείδηση και αντίληψη σας είναι φασίστες ! Την φασιστική έκφανση του εν λόγω όμως,
ο οποίος ως επαναστάτης εκτός τόπου και χρόνου,
επιχείρησε να επιβάλλει παρατύπως τα θέλω του,την
εκτιμάτε ως αγωνιστική κίνηση.
Την εκάστοτε αντίδραση του κράτους,το οποίο (επαγγελματικά ;) διαρκώς αντιπαλεύετε την θεωρείτε φασιστική.Τις δικές σας,βίαιες συχνά,δράσεις,π ώς τις χαρακτηρίζετε ;
Το κουτόχορτο είναι είδος που δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται η ελεύθερη διάθεση του,αλλά επειδή όλα τα μέρη επενδύουν σε αυτό,διατίθεται ελεύθερα και σε αφθονία.
Γράφετε "ο Παναγιώτης Κάτσαρης θα είναι εκεί και θα τους ξεσκεπάζει".
Πέραν του ό,τι αυτό μοιάζει με απειλή,βρίσκεστ ε σε σύγχυση.Άλλο αγωνιστής και άλλο επαγγελματίας.
Και όπως προκύπτει και με την διαβεβαίωση σας,ο κύριος αυτός είναι επαγγελματίας ...
ΥΓ Έχει βαρεθεί ο κόσμος να βλέπει διάφορους αυτόκλητους επίδοξους και συγχρόνως επαγγελματίες προστάτες, να σφάζονται για τα δίκαια του,όπως όμως τα εκτιμούν αυτοί,μέσα από την υστερική αυτοπροβολή τους.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER