Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2019 09:01

Η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της ΝΔ καλύπτει έμμεσα Βασιλόπουλο για συνεργασία με Κουκούτση

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της ΝΔ καλύπτει έμμεσα Βασιλόπουλο για συνεργασία με Κουκούτση

 

Η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας με ανακοίνωσή της διέψευσε δημοσίευμα που ανέφερε ότι κλήθηκε σε απολογία ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος για τη συνεργασία του με τον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Δημήτρη Κουκούτση.

Εντύπωση προκαλεί όμως το ότι η ΝΟΔΕ δεν αναφέρει τίποτα στην ανακοίνωση για τη συνεργασία καθαυτή, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχει την παθητική στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζουμε όμως ότι την Τετάρτη ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε κατά την επίσκεψή του στο Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού, στο Δίστομο: «Είναι εθνικό στοίχημα να εξαλειφθούν οι νέες εκδοχές ναζισμού». Προφανώς, η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας θεωρεί ότι η συνεργασία της δημοτικής αρχής Καλαμάτας με τον πρώην χρυσαυγίτη βουλευτή δεν συγκρούεται με τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οργάνωσης, την οποία υπογράφει ο πρόεδρός της Αργύρης Μαστοράκης:

«Με έκπληξη διαβάσαμε δημοσίευμα της εφημερίδας "Θάρρος" με τίτλο: "Η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας ΝΔ ζήτησε εξηγήσεις από Θ. Βασιλόπουλο για τη συνεργασία με Δ. Κουκούτση". Ως ΝΟΔΕ Μεσσηνίας διαψεύδουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το συγκεκριμένο δημοσίευμα όπου με αήθη και παραπλανητικό τρόπο η εφημερίδα το παρουσιάζει ως ενέργειες της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας.

Ουδέποτε ο δήμαρχος Καλαμάτας κ. Θανάσης Βασιλόπουλος κλήθηκε από τη ΝΟΔΕ για να δώσει εξηγήσεις για θέματα αρμοδιότητάς του, όπως ψευδώς αναφέρεται. Τέτοια ανυπόστατα δημοσιεύματα σκοπό έχουν να πλήξουν πρόσωπα και θεσμούς. Αφενός τον στηριζόμενο από τη ΝΔ δήμαρχο Καλαμάτας κ. Θανάση Βασιλόπουλο και αφετέρου το κύρος και την ιστορία της ΝΟΔΕ ΝΔ Μεσσηνίας.

Παρακαλείται η εφημερίδα όπως άμεσα ανασκευάσει και ενημερώσει τους αναγνώστες της ότι ουδέποτε η ΝΟΔΕ προέβην σε τέτοιες δηλώσεις».

Θ.Λ.

Σχόλια  

0 # η επίσημη ιστορία 05-10-2019 17:53
γράφει,αλλά ο μέσος αναγνώστης εμμένει να κοιμάται.
Και είναι φυσικό και λογικό να μην υφίσταται ζήτημα, γιατί η Δεξιά του "εθνάρχη",όπως γράφεται ήδη στα ιστορικά βιβλία,της οποίας τα 45 έτη ζωής εόρτασε ! χθες ο κ. Μητσοτάκης,προκ ειμένου να συσταθεί σε κόμμα,ενσωμάτωσ ε ό,τι ήταν διαθέσιμο εκείνη την εποχή,ήτοι όλες τις αποχρώσεις των δεξιών,και επιπλέον βασιλικούς, χουντικούς,γερμ ανοτσολιάδες και άλλα ευυπόληπτα πλέον είδη που,ας μή ξεχνάμε, έτυχαν προνομιακής μεταχείρισης και αναγνώρισης και από τον Ανδρέα Παπανδρέου,ως δήθεν για να παύσει ο διχασμός, ο οποίος εν τέλει βγήκε επιτηδευμένα ενισχυμένος στις ημέρες μας,συνιστώντας ,όπως και επί πασοκ,επί 45 συναπτά έτη πλυντήριο και καταφύγιο για όλους αυτούς,τους οποίους αξιοποίησε δεόντως και κατά τις δεξιότητες τους.Ας μή διαφεύγει δε,όπως είναι καταγεγραμμένο, ότι ο "εθνάρχης", παράλληλα θεσμοθέτησε το παρακράτος και τα τάγματα εφόδου, κατά το ναζιστικό πρότυπο.Τέλος δε,η Ελλάδα, αυτοβούλως φερόμενη,είναι η μοναδική χώρα η οποία δεν δίκασε ποτέ τους γερμανούς και τους συνεργάτες τους,που είχαν συλληφθεί στο έδαφος της και μάλιστα τους απελευθέρωσε με συνοπτικές διαδικασίες,ενώ οι συνεργάτες έγιναν η άρχουσα τάξη και το παραδοσιακό κεφάλαιο της χώρας,ώστε,για όσους απορούν για την 70χρονη και πλέον φιλογερμανική τακτική της,δια των εκπροσώπων της και αυτήν της απραξίας για τις αποζημιώσεις,να τους λυθεί δια παντός,η όποια απορία. Συνεπώς,δεν υφίσταται σκάνδαλο,παρά ανελέητο δούλεμα.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER