Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012 11:32

Οι Αναρχικοί - Αντιεξουσιαστές Καλαμάτας για ρατσιστικά πογκρόμ της "Χρυσής Αυγής"

Γράφτηκε από την
Οι Αναρχικοί - Αντιεξουσιαστές  Καλαμάτας για ρατσιστικά  πογκρόμ της "Χρυσής Αυγής"

Ρατσιστική επίθεση δέχτηκαν οικονομικοί μετανάστες σε φανάρια και βαγόνια από μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης "χρυσή αυγή" που, όπως ακούγετε, κατέβηκαν από Αθήνα. Οι επιθέσεις αυτές είναι συνέχεια από προηγούμενες πόλεις, αρχικά με τα αστυνομικά πογκρόμ (ξένιος Δίας) και σε συνέχεια με την άμεση συνεισφορά σε σφαγές και ξυλοδαρμούς από μέλη της νεοναζιστικής συμμορίας που ακούει στο όνομα χρυσή αυγή.

 Τίποτα δεν είναι τυχαίο

Πριν λίγο καιρό ο δήμαρχος της Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας (αυτός ο κύριος που εν καιρό κρίσης για μια ακόμα φορά έκανε καλά την δουλειά του τρώγοντας τα λεφτά μας με πρόσχημα την ανάπτυξη της πλατείας) ασπάζεται τα αστυνομικά πογκρόμ της Αθήνας και παροτρύνει την τοπική αστυνομία να προβεί σε τέτοιες ενέργειες, διότι η μετανάστες του χαλάγαν τον τουρισμό. 
Βέβαια του είχανε διαφύγει οι περσινές ρατσιστικές επιθέσεις με μαχαιρώματα κατά μεταναστών στην παραλία ή και ο εμπρησμός σε σπίτι μεταναστών που ευτυχώς δεν ήταν και κανένας μέσα. Η μήπως δεν γνωρίζει ότι όταν βάζεις ένα αστυνόμο να κάνει πογκρόμ έχεις αυτόματα δώρο και ένα νεοναζί χρυσαυγήτη?

Φωνάζει ο κλέφτης

 - Πως να μην φωνάξει όταν γελοιωδώς   κατονομάζει ως διακινητές ναρκωτικών, σωματέμπορους, ανθρώπους που ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ, που αναγκαστικά μετανάστευσαν στην Ελλάδα διότι η χώρα τους έχει βομβαρδιστεί και αυτή την στιγμή σφαγιάζετε από «ειρηνευτικές στρατιωτικές δυνάμεις», που συμμετέχουν και έλληνες (χρυσαυγήτες και αυτόνομοι εθνικιστές κυρίως).

 - Πώς να μην φωνάξει όταν μιλάει για άρση βουλευτικής ασυλίας και οι ποιο πολλοί από τα μέλη της συμμορίας δε δικάστηκαν γιατί ήταν βουλευτές (Ηλίας Κασιδιάρης). Βέβαια, ούτε πρόκειται να το κάνει διότι η εξουσία δημιουργεί νόμους για να καλύπτει τα εγκλήματα της.

 - Πώς να μην φωνάξει όταν τα μέλη των ναζιστών μέσα και έξω από τη βουλή προσπαθούν να μας δείξουν το "καλό" τους πρόσωπο πηγαίνοντας τα πρωινά γιαγιάδες να βγάλουν λεφτά από τις τράπεζες, ενώ το βράδυ πρωτοστατούν στην διακίνηση ναρκωτικών σε προστασίες και σωματεμπορία. ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

 - Πώς να μην φωνάξει και να μην συγκαλυφθεί εφόσον κάποιο κομμάτι από το 50% της αστυνομίας που ψήφισε χρυσή αυγή αλλάζει την στολή του πραίτορα και φοράει τη στολή του προβοκάτορα για να συμμετάσχει στα ρατσιστικά πογκρόμ παρέα με τους ομοϊδεάτες του. Βέβαια το άλλο 50% ασχολιέται με τα νομικά πογκρόμ εν' ονόματι ξένιος Δίας (βρες την διαφορά).

 - Και πολύ απλά πώς να μη φωνάξει αφού πίσω από τον ψεύτικο αρχαίο ελληνικό μανδύα που πουλάνε κρύβετε μια νέα γενιά του ΧΙΤΛΕΡ!!!


Υ.Γ. Επειδή σε ένα συνοπτικό κείμενο δεν χωράνε γενικές αναλύσεις του τι σημαίνει πατριωτισμός -κρατισμός -εθνικισμός - ρατσισμός και επειδή όλα αυτά δεν υπήρχαν πάντα! Γι΄αυτό και δεν θα υπάρχουν εσαεί. Γι΄αυτό είναι ψευδές πως ο εθνικισμός κλπ υπάρχει μέσα στις καρδιές τον ανθρώπων. Είναι ανιστόρητα αυτά τα δόγματα πώς ανήκουν στις προϋποθέσεις της κοινωνικής ζωής των ανθρώπων, στο να έχουν εθνική και με ότι συνεπάγετε αυτό, ταυτότητα.

Τίποτα δεν είναι ποιο σημαντικό για την πολιτική και κοινωνική αυτονομία από την αποκάλυψη και εκρίζωση από το μυαλό των ανθρώπων αυτών των μύθων. Εκείνο που υπάρχει είναι η μακραίωνη πολιτική και κοινωνική αλλοτρίωση των ανθρώπων, η ξένωση της κοινωνίας μέσα στους ίδιους τους θεσμούς (η αυτονόμιση και δεσπόζουσα θέση των θεσμών ως προς την κοινωνία) που κάνει τους ανθρώπους να βλέπουν τους θεσμούς όχι σαν δικά τους δημιουργήματα, αλλά ως άχρονες και υπεριστορικές μορφές, ως έξωθεν δοσμένους από τον θεό των προγόνων τους, την φύση ή τους νόμους της ιστορίας.

Με λίγα λόγια το κράτος σε οποιαδήποτε μορφή εξουσίας του (φασισμός- δημ(ι)οκρατία) πάντα θα αποξενώνει και θα καταπιέζει τους ανθρώπους με ταξική ανισορροπία και κάθε είδους κοινωνικού και φυλετικού ρατσισμού. 
Γι΄αυτό και αυτές τις κοινωνίες δεν προσπαθείς να τις αλλάξεις αλλά να τις ανατρέψεις.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ  «ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ, ΤΕΦΡΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ» ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ !!!

Συνέλευση Αναρχικών αντιεξουσιαστών Καλαμάτας

 


NEWSLETTER