Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2012 18:22

Η Χρυσή Αυγή Καλαμάτας για το Αντιρατσιστικό - Αντιφασιστικό Φεστιβάλ

Γράφτηκε από την
Η Χρυσή Αυγή Καλαμάτας για το Αντιρατσιστικό - Αντιφασιστικό Φεστιβάλ

Ανακοίνωση με αφορμή το 1ο Αντιρατσιστικό - Αντιφασιστικό φεστιβάλ που διοργανώνεται σήμερα και αύριο στο Πάρκο του Λιμενικού εξέδωσε σήμερα η Τ.Ο. Καλαμάτας της Χρυσής Αυγής. Η ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

"Αυτή την εποχή  που ο Έλληνας δεν έχει δουλειά, κόβονται οι μισθοί του, η ανεργία θερίζει , η υπογεννητικότητα έχει φτάσει στο κόκκινο, η εγκληματικότητα έχει γίνει ανεξέλεγκτη και από τα σύνορα δεχόμαστε την καθημερινή εισβολή των λαθρομεταναστών. Κάποιοι έρχονται για να δώσουν λύση στα προβλήματα του Έλληνα...συγνώμη...του Χασάν.
 
Επίτιμοι καλεσμένοι και καλεσμένες θα δώσουν την δικιά τους παράσταση για μία ακόμα φορά σε ένα αντιρατσιστικό θέατρο σκιών με τίτλο ''Τί είχες Γιάννη; Τί είχα πάντα''      
 
Προτείνουμε στους συντρόφους να κάνουν ένα αντιρατσιστικό φεστιβάλ για τον ρατσισμό που βιώνει ο Έλληνας καθημερινά κατακρίνοντας τους εαυτούς τους ως ρατσιστές. Οι σύντροφοι Κόπτονται για τους ισλαμιστές και είναι συμπαραστάτες τους σε συγκεντρώσεις
 
(Όπως η πρόσφατη ''τζιχάντ'' στην Αθήνα) επικαλούμενοι το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου στην θρησκευτική του πίστη. Φυσικά ουδείς κατέκρινε την περίπτωση (Γέροντα Παστίτσιου). Μάλιστα διακωμωδήθηκε το θέμα από αναρχικούς και αριστεριστές κάνοντας και περιφορά εικόνας στα Εξάρχεια. Πού είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα σύντροφοι; Εάν γινόταν το ίδιο θέμα για τον μωάμεθ, θα είχατε τρέξει μαζί με τους λαθρο-ταλιμπάν να φωνάξετε για θρησκευτικό ρατσισμό και καταπίεση ανθρώπινων δικαιωμάτων. Εκτός και αν από άθεοι γίνατε φανατικοί ισλαμιστές οπότε δικαιολογείστε. Από ότι φαίνεται όμως τα ανθρώπινα δικαιώματα  για εσάς τελειώνουν εκεί που αρχίζει η λέξη Έλληνας.
 
Άρα δεν είστε τίποτα παραπάνω από υποκριτές και δυστυχώς, επάξια κερδίζετε και  τον τίτλο του ανθέλληνα. Μονόπλευρος ο ρατσισμός που καταδικάζετε λοιπόν.
 
Κύριοι αντιρατσιστές για να σας πάρει ο κόσμος στα σοβαρά ας ξεκινήσει ένας από σας να φιλοξενεί στο σπίτι του τους λαθρομετανάστες. Αυτό θα είναι μία ευκαιρία να κάνετε τα πιστεύω σας πράξη, αλλιώς δεν διαφέρετε σε τίποτα από αυτούς τους πολλά υποσχόμενους πολιτικάντηδες που τα λόγια τους ήταν αέρας τόσα χρόνια και φέρανε την Ελλάδα στην σημερινή κατάσταση. Γιαυτό πράξεις και όχι λόγια... και για να μην τους ψάχνετε σας δείχνουμε και εμείς οι ίδιοι που κρύβονται, πιστέψτε μας θα ανακουφιστούν πολλές γειτονιές της πόλης μας και οι κάτοικοι τους θα σας ευγνωμονούν.
 
Επίσης σταματήστε να έχετε αυτή την φασιστική νοοτροπία ότι όποιος κρατάει ή φοράει εθνικά σύμβολα είναι Χρυσαυγίτης. Αυτή η φασιστική συμπεριφορά σας έχει οδηγήσει σε πολλές γκάφες, αθώοι δέχτηκαν επίθεση ανά την Ελλάδα από τα φασιστικά τάγματα εφόδου σας, επειδή είχαν την ατυχία να κρατάνε μία ελληνική σημαία, ή να φοράνε μία μπλούζα με εθνικό σύμβολο. Μάλιστα τους φερθήκατε τόσο φασιστικά, που δεν τους δώσατε ούτε το δικαίωμα της απολογίας. Εδώ μάλιστα σας ταιριάζει γάντι και η έννοια του ''Εθνικού Διχασμού''   Κοιταχτείτε λοιπόν μεταξύ σας και αναρωτηθείτε τι κάνετε, τι ζητάτε, και τι θέλετε. Είτε σας αρέσει είτε όχι εδώ είναι Ελλάδα, και στην Ελλάδα θα κυματίζουν πάντα ελληνικές σημαίες και εθνικά σύμβολα. Οι πλούσιες χώρες που μας υποδεικνύουν με την βοήθεια σας μαθήματα ανθρωπισμού, διώξανε τους λαθρομετανάστες και τους ΡΟΜΑ και τους κουβαλήσανε εδώ. Αυτοί οι οποίοι μας υποβάλουν τους μεταναστευτικούς νόμους με την υποστήριξη σας, φυλάν τα σύνορα τους σαν αστακοί. Δεν είσαστε τίποτα άλλο από τους νεροκουβαλητές της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων.
 
Επίσης προσγειωθείτε λίγο στην πραγματικότητα και πάψτε να έχετε επιχειρήματα  κυνηγώντας φαντάσματα του παρελθόντος, ''θα σας στοιχειώσουν''.  Άλλωστε επίσημα στο κοινοβούλιο ο βουλευτής μας Χρήστος Παππάς δήλωσε ότι η Χρυσή Αυγή στις τάξεις της έχει απογόνους θυμάτων και από τις δύο πλευρές του τότε εμφυλίου, Έλληνες περήφανους που δεν καταφέρατε να τους φυτρώσετε το μίσος και την διχόνοια, δημιουργώντας έτσι εθνικό διχασμό. Μάθετε λοιπόν ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι ούτε στο δεξιό ''στρατόπεδο'' και φυσικά ούτε και στο αριστερό, είμαστε Έλληνες Εθνικιστές και για το λόγο αυτό που δεν μπορούν να μας ''μαντρώσουν'' σε καμία μεριά τους χαλάει η ''μαγιά'' για το πικρό γλυκό που ετοιμάζουν στον Ελληνικό λαό. Είμαστε Έλληνες και η πατρίδα έρχεται για εμάς πάνω από όλα. Συνεχίστε λοιπόν την ρηχή προπαγάνδα σας και να υποστηρίζεται αποτυχημένα καθεστώτα και απόψεις όπως αυτές του σφαγέα των Ελλήνων ''ΣΤΑΛΙΝ''           


Τα πράματα είναι απλά σύντροφοι. Αν δεν σας αρέσει μπορείτε να φύγετε και να πάτε στο Πακιστάν, στο Μπαγκλαντές ή σε όποια άλλη τριτοκοσμική ή μουσουλμανική χώρα θέλετε, να είστε σίγουροι ότι θα σας φιλοξενήσουν...καλά. Και με την ευκαιρία διοργανώστε και εκεί ένα αντιρατσιστικό φεστιβάλ στις χώρες των επίτιμων καλεσμένων σας. Υποκρισία λοιπόν το αντιρατσιστικό φεστιβάλ από την στιγμή που οι διοργανωτές του είναι οι χειρότεροι φασίστες και ρατσιστές ενάντια σε ότι Ελληνικό".

Υ.Γ.:Ένα σλόγκαν σας, που το έχετε κάνει μόδα για να παραμυθιάζεστε μεταξύ σας, όσον αφορά τα δημοκρατικά σας πιστεύω. <<Ο καλύτερος τρόπος για να μιλήσεις με ένα φασίστα είναι να του πετάξεις ένα τούβλο στο κεφάλι>> ''ΜΠΡΕΧΤ'' Συγχαρητήρια κύριοι αντιφασίστες για τις δημοκρατικές απόψεις σας. Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί αποφεύγετε τον διάλογο με τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, δεν υπάρχουν διαθέσιμα τούβλα στα τηλεοπτικά πάνελ. Αυτό άλλωστε θα ήταν και το μόνο σας επιχείρημα εναντίων μας.  Ένα επιχείρημα της ''δημοκρατίας σας''


NEWSLETTER