Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012 11:43

Απάντηση της Χρυσής Αυγής Καλαμάτας "στους Αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ"

Γράφτηκε από την
Απάντηση της Χρυσής Αυγής Καλαμάτας "στους Αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ"

Η επίθεση της Χρυσής Αυγής κατά της εξέγερσης του Πολυτεχνείου συνεχίζεται και αύριο στις 8 μ.μ. η Τ.Ο. Καλαμάτας διοργανώνει στα γραφεία της ομιλία με θέμα "Ο μύθος του Πολυτεχνείου - Αλήθειες και ψέματα". Παράλληλα η Τ.Ο. Καλαμάτας της Χρυσής Αυγής εξέδωσε απάντηση προς τους "τους Αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ", η οποία έχει ως εξής:

 

Ανακοίνωση-απάντηση στη Χρυσή Αυγή «για τους δήθεν ανύπαρκτους νεκρούς στον ξεσηκωμό της 17ης Νοέμβρη του 1973», εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας. Στην απάντησή τους, οι νοσταλγοί των αλήστου μνήμης σφαγέων Τσαουσέσκου, Στάλιν, Άρη Βελουχιώτη (Θανάση Κλάρα ή «Μιζέρια) κ.α., και ιδεολογικοί απόγονοι των σταλινοτσολιάδων συμμοριτών του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΔΣΕ, που αιματοκύλισαν την Ελλάδα για να την κόψουν στα δύο και να παραδώσουν την Μακεδονία και την Θράκη μας στους Βουλγάρους, μας αποδίδουν διάφορους χαρακτηρισμούς βγαλμένους απευθείας από τον μαρξιστικό υπόνομο («μαύρη νύχτα», «ανδρείκελα της χούντας» κ.τ.λ.), αλλά για την. «ταμπακιέρα» (και την. Ηλένια) δε λένε κουβέντα. Γιατί άραγε; Μήπως γιατί δεν μπορούν να αμφισβητήσουν τα ακλόνητα στοιχεία που παραθέτουμε;

Όσο δε για την «ανιδιοτέλεια» των δήθεν «αγωνιστών» του Πολυτεχνείου, για την οποία με περίσσιο θράσος ομιλούν οι σημερινοί αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ, μήπως εννοούν το παράδειγμα της «Εδώ Πολυτεχνείο» Μαρίας Δαμανάκη, που αφού άρχισε από το ΚΚΕ, πέρασε στη συνέχεια από το δικό τους κόμμα (τον Συνασπισμό, και μάλιστα ως αρχηγός του!), για να καταλήξει στο ΠΑΣΟΚ και από το 2009 να είναι διορισμένη Εκπρόσωπος της Ελλάδος στην Κομισιόν, όπου κάνει... κονομισιόν μερικές χιλιάδες ευρώ το μήνα, όσα βγάζει ένας μέσος εργαζόμενος σε ένα χρόνο; Ή μήπως εννοούν τον Λαλιώτη, των «μεγάλων έργων», όπως π.χ. του πολύπαθου δρόμου της Τσακώνας που λίγο καιρό μετά από τα πανηγυρικά-προεκλογικά του εγκαίνια. κατέρρευσε, χωρίς ακόμα να έχει αποκατασταθεί; Ή μήπως εννοούν τους χιλιάδες δήθεν «αγωνιστές» του Πολυτεχνείου, που με τον ερχομό της φαυλοκρατικής μεταπολίτευσης κατέλαβαν εξ' εφόδου τα κόμματα, τον κρατικό μηχανισμό και τα ΜΜΕ, κι έφαγαν, έφαγαν, έφαγαν τον αγλέουρα κι όταν διαπίστωσαν πως δεν υπήρχε τίποτα άλλο να φάνε (γιατί τα έφαγαν όλα!) μας παρέδωσαν σιδηροδέσμιους στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων; Χορτάσαμε από την. ανιδιοτέλειά τους. Δε θέλουμε άλλη!

Το είπαμε και το επαναλαμβάνουμε: η «Γενιά του Πολυτεχνείου» είναι υπεύθυνη για τη δυστυχία μας. Να φύγει και να πάει στον αγύριστο, για να ξημερώσει επιτέλους η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

 

(ΥΓ): «Όλοι μαζί ενάντια στους ναζί», γράφουν στο τέλος οι «σύντροφοι» του ΣΥΡΙΖΑ. Τι εννοούν άραγε; Όλα τα «παιδιά» του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος -ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ, Καμμένοι-, μνημονιακά και δήθεν «αντιμνημονιακά», ενάντια στην Χρυσή Αυγή; Αυτό εννοούν προφανώς. Όλοι, λοιπόν, εναντίον της Χρυσής Αυγής και η Χρυσή Αυγή εναντίον όλων! Συμφωνούμε! Και πολύ σύντομα θα μετρηθούμε.   

     

 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Τ.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


NEWSLETTER