Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2012 12:16

Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για τη "συνάντηση" με τους αντιφασίστες στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για τη "συνάντηση" με τους αντιφασίστες στην Καλαμάτα

Εις ότι αφορά τα γεγονότα της 6ης Δεκεμβρίου 2012, στην οδό Αριστομένους, έχουμε να πούμε τα εξής: 

1) Νιώθουμε απόλυτα δικαιωμένοι για την πρότασή μας να απαγορευθεί η συγκέντρωση των αναρχοκομμουνιστών. Αν είχε απαγορευθεί, θα είχε αποφευχθεί η ένταση. Αλλά, δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από τη μνημονιακή συγκυβέρνηση του «Κερένσκυ» Αντωνάκη Σαμαρά, η οποία έδωσε εντολή να επιτραπεί η παράνομη αυτή συγκέντρωση. 

2) Η ανακοίνωσή μας, στάθηκε η αφορμή για να πέσει η μάσκα της λεγόμενης «Αντιφασιστικής Κίνησης Καλαμάτας». Πρόκειται για αυτό που λέμε «οργάνωση- σφραγίδα» (αλλά χωρίς. σφραγίδα, καθότι στερείται οποιασδήποτε νομικής υποστάσεως) των αμερικανοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ και της θυγατρικής του οργάνωσης ΑΝΤΑΡCIA. Η (εκ των πραγμάτων) αναγκαστική πλέον παρουσία, και μάλιστα στην πρώτη γραμμή του συλλ-αλητηρίου, του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Πετράκου, το επιβεβαιώνει πλήρως. 

3) Η αρχική μας πρόθεση ήταν να παραμείνουμε στον χώρο των γραφείων μας και να τα περιφρουρήσουμε. Για το λόγο αυτόν είχαμε κινητοποιήσει μόνο τα «μάχιμα» μέλη μας και δεν κάναμε γενική κινητοποίηση. 

4) Όπως μας κατήγγειλαν αγανακτισμένοι πολίτες της Καλαμάτας, πολλοί από τους οποίους έχουνε θύματα της κομμουνιστικής θηριωδίας στην Πηγάδα του Μελιγαλά, οι αμερικανοκομμουνιστές φώναζαν διαρκώς από την ώρα που άρχισαν την πορεία τους το ανατριχιαστικό σύνθημα «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ». 

5) Επρόκειτο για ΥΒΡΗ ανήκουστη στους ηρωικούς νεκρούς μας, η οποία δεν μπορούσε να μείνει αναπάντητη. Τότε αποφασίσαμε να κατέβουμε στην Αριστομένους και να τους σταματήσουμε. Αυτό πράξαμε και σωστά το πράξαμε! 

6) Τέλος, να δώσουμε ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: η κομμουνιστική τρομοκρατία, που κράτησε από την καταραμένη μεταπολίτευση του 1974 μέχρι τις ημέρες μας, τελείωσε οριστικά και αμετάκλητα! Ήρθε η ώρα της Χρυσής Αυγής και πολύ σύντομα οι δύο όψεις του συστήματος που είναι υπεύθυνο για τη δυστυχία μας, η αστική και η κομμουνιστική, θα καταλήξουν εκεί που τους πρέπει: στο σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας! 

 

 

(ΥΓ): Και όλοι οι κλέφτες, αφού πρώτα φέρουν πίσω τα κλεμμένα, θα πάνε φυλακή!

 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 


NEWSLETTER