Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013 12:07

Ανοιχτή Συνέλευση Καλαμάτας: "Η τρομοκρατία και ο αυταρχισμός δεν θα περάσουν"

Γράφτηκε από την
Ανοιχτή Συνέλευση Καλαμάτας: "Η τρομοκρατία και ο αυταρχισμός δεν θα περάσουν"

Ανακοίνωση - απάντηση στην επίθεση που δέχθηκε το στέκι της τα ξημερώματα εξέδωσε η Ανοιχτή Συνέλευση Καλαμάτας. Ακολουθεί αναλυτικά το κείμενο της απάντησης:

 

"Φασιστοειδή, ενθαρρυμένα από τον κυβερνητικό αυταρχισμό που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το τελευταίο διάστημα , βγήκαν από τις τρύπες τους και προκάλεσαν ζημιές στην είσοδο του στεκιού της ανοιχτής συνέλευσης.

Είναι γνωστό ότι η ανοιχτή συνέλευση αποτελεί έναν χώρο στο οποίο τα τελευταία χρόνια αναπτύσσονται σημαντικές πολιτικές και πολιτιστικές δράσεις.

  • Συμμετοχή σε όλα τα μέτωπα αγώνα που έχουν αναπτυχθεί από τις απεργίες και   τις διαδηλώσεις  μέχρι το κίνημα δεν πληρώνω και το άνοιγμα των διοδίων.
  • Προβολές , συζητήσεις, δανειστική βιβλιοθήκη, εκδηλώσεις αλληλεγγύης , συλλογικά γλέντια κ.λ.π.
  • Καθοριστική συμβολή στην ανάπτυξή αντιφασιστικού κινήματος και στην δημιουργία αντιφασιστικής κίνησης.

Όλα αυτά και κυρίως ο αμεσοδημοκρατικός – αντιιεραρχικός τρόπος λειτουργίας μας και η μη ένταξη μας με κανέναν τρόπο στους σχεδιασμούς των κυρίαρχων κύκλων έχουν ενοχλήσει πολλούς και ιδιαίτερα όσους εμφορούνται από φασιστικές – ρατσιστικές αντιλήψεις.

Οι ζημιές στο στέκι μας όχι μόνο δεν μας φοβίζουν  αλλά  αντίθετα μας δυναμώνουν για να συνεχίσουμε τον αγώνα ενάντια στην καταπίεση, την εκμετάλλευση, την ιεραρχία, τον αυταρχισμό, τη φασιστικοποίηση, την υποκουλτούρα, τον ατομικισμό.

Για μια κοινωνία ισότητας, ελευθερίας, συλλογικής λειτουργίας , αλληλεγγύης".

  

 

                                               Ανοιχτη Συνελευση 


NEWSLETTER