Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013 14:38

Συνεχίζεται ο προσυνεδριακός διάλογος του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την
Συνεχίζεται ο προσυνεδριακός διάλογος του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία

Στα πλαίσια των προσυνεδριακών διεργασιών για το Συντακτικό Συνέδριο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. πραγματοποιήθηκε συνάντηση – συζήτηση την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013 των μελών της Δημοτικής Οργάνωσης του Καλλικρατικού Δήμου Τριφυλίας .

Ύστερα από πολιτική συζήτηση συγκροτήθηκε συντονιστική επιτροπή της Δημοτικής Οργάνωσης συνεδρίου του Δήμου Τριφυλίας παρουσία των μελών της ΚΟΕΣ Νάντια Γιαννακοπούλου, Διονύση Αλευρά, Νίκου Χονδρού, του συντονιστή της ΝΟΕΣ Μιχάλη Σούμπλη και των μελών της ΝΟΕΣ Κώστα Τσαπόγια, Γιώργο Κατσούλη και Γιάννη Χριστόπουλου .

Η συγκρότηση της Σ.Ε. της ΔΟΕΣ Τριφυλίας έγινε από τους : Αγγελόπουλο Κώστα , Μπακούρο Σωτήρη, Κατσαργύρη Γιάννη, Πετρόπουλο Θανάση, Μπακούρο Γιώργο, Ηλιόπουλο Τάκη, Τσαμούλη Βάσω, Ηλιόπουλο Παναγιώτη (καπετάνιος). Συντονιστής εκλέχτηκε ο Μπακούρος Γιώργος που θα αναλάβει το συντονισμό δράσης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο Δήμο Τριφυλίας μέχρι το Συνέδριο.

Επίσης την Παρασκευή 1/2/2013 και ώρα 7:30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ξενοδοχείου REX στην Καλαμάτα η ΝΟΕΣ Μεσσηνίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. οργανώνει εκδήλωση- ομιλία στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου για το Συνέδριο που προκηρύχτηκε για το Φεβρουάριο.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Συντονιστής της Οργανωτικής Γραμματείας Πάρις Κουκουλόπουλος.

Καλούνται τα μέλη και φίλοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ. να παραβρεθούν στην εκδήλωση.

 

ΝΟΕΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Μεσσηνίας

 

 


NEWSLETTER