Σάββατο, 03 Ιανουαρίου 2015 00:38

Εκλεισε το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την
Εκλεισε το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία

Εγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι έκλεισε το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία, μετά από προσωπικές ενέργειες του προέδρου της και πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, τα νέα πρόσωπα είναι ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ και αντιπεριφερειάρχης Περικλής Μαντάς, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας Μαρία Οικονομάκου και ο αντιδήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Γιαννόπουλος. Οι 4 γνωστές θέσεις του ψηφοδελτίου είναι του Αντ. Σαμαρά, του υφυπουργού Εθνικής Αμυνας Γιάννη Λαμπρόπουλου, του βουλευτή Δημήτρη Σαμπαζιώτη και του αναπληρωτή γραμματέα στρατηγικού σχεδιασμού και  επικοινωνίας Μίλτου Χρυσομάλλη.

Με τη σύνθεση αυτή η Ν.Δ. επιχειρεί να καλύψει τα κενά που υπήρχαν και να εμφανιστεί ισχυρή στο Δήμο Καλαμάτας και στην Τρφυλία. Λόγω του κομματικού ασυμβίβαστου που έχει ο Περ. Μαντάς, αναμένεται να παραιτηθεί από την προεδρία της ΝΟΔΕ και τη θέση του πρόκειται να πάρει ένας εκ των αντιδημάρχων Καλαμάτας, ο Ανδρέας Καραγιάννης ή ο Δημήτρης Μπούχαλης, που είναι και μέλη του οργάνου.


NEWSLETTER