Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2016 14:01

Εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης της Νέας Δημοκρατίας 

Γράφτηκε από την

Δύο εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης στην Καλαμάτα διοργανώνει η Γραμματεία Σχέσεων Κοινωνίας Κόμματος και η Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας, τις επόμενες μέρες.

Αρχικά, αύριο Παρασκευή 8 Ιουλίου στις 9 μ.μ. στο Πάρκο του Λιμενικού Ταμείου στην Καλαμάτα, θα γίνει συναυλία με την αφιλοκερδή συμμετοχή του συγκροτήματος "Εκτός απροόπτου" με τον Παναγιώτη Μάλαμα και την Σταυρούλα Νικολοπούλου. Η βραδιά έχει ως σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Μεσσηνίας και του Δημοτικού Παντοπωλείου Καλαμάτας. Οι πολίτες θα παρακολουθήσουν δωρεάν τη συναυλία με μοναδικό αντίτιμο την προσφορά τους σε συσκευασμένα τρόφιμα.

Για τη δράση αυτή μίλησαν χθες σε συνέντευξη Τύπου η αναπληρώτρια γραμματέας της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων ΝΔ Αντζελα Σκλήκα, η γραμματέας των Τριτέκνων Ξανθή Αλατσάκη - Φωτοπούλου και η Ελενα Δούκα γραμματέας ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ. Καλαμάτας. Η δράση "Κανένας στο περιθώριο", γίνεται σε πανελλαδικό επίπεδο. 

Επίσης την Τετάρτη 13 Ιουλίου στις 8 μ.μ. στο "Rex" θα γίνει εκδήλωση με θέμα "Συμμαχία κατά του εκφοβισμού". Συντονίζει η Αντζελα Σκλήκα και θα μιλήσουν οι: αρχιμανδρίτης Φίλιππος Χαμαργιάς, Βάσω Κόλλια πρ. γραμματέας Ισότητας Δύο Φύλων, Ελένη Αλειφέρη αντιπεριφερειάρχης, Μαρία Οικονομάκου πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Βασίλειος Γεωργιόπουλος διευθυντής Λυκείου Μεσσήνης.

 

Γ.Σαρ.