Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018 17:55

Συναντήσεις Κατρούγκαλου με αγροτοσυνεταιριστές της Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την
Συναντήσεις Κατρούγκαλου με αγροτοσυνεταιριστές της Μεσσηνίας

Ευρεία συνάντηση με αγροτοσυνεταιριστές στην περιοχή της Νότιας Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα, με πρωτοβουλία του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών και βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Κατρούγκαλου.

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Κατρούγκαλος συναντήθηκε την περασμένη Παρασκευή στην Καλαμάτα με τους προέδρους της Ενωσης Μεσσηνίας Κώστα Κατσούλη και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Στέρνας Σταύρο Αδαμόπουλο.

Οπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του κ. Κατρούγκαλου, στη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν οι προοπτικές της συνεταιριστικής οικονομίας στη Μεσσηνία και η αποδοτικότερη προώθηση των αγροτικών προϊόντων στις ξένες αγορές, στο πλαίσιο του νέου παραγωγικού μοντέλου εξωστρέφειας που σχεδιάζει η κυβέρνηση και θα συζητηθεί στο προσεχές περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο της Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, “η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, επιβεβαιώθηκε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον όλων των πλευρών και συμφωνήθηκε η ευρεία συνάντηση, που πρότεινε ο κ. Κατρούγκαλος, να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό, με στόχο την επιτάχυνση των απαραίτητων διαδικασιών”.


NEWSLETTER