Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 17:05

“Η εξωστρέφεια και η προώθηση των προϊόντων σε νέες αγορές” στην Καλαμάτα με πρωτοβουλία Κατρούγκαλου

Γράφτηκε από την

“Η εξωστρέφεια και η προώθηση των προϊόντων σε νέες αγορές” είναι το θέμα ενημερωτικής εκδήλωσης που διοργανώνεται την Κυριακή στην Καλαμάτα, στις 11.30 το πρωί, στο Δημαρχείο της οδού Αριστομένους, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών και βουλευτή Μεσσηνίας Γιώργου Κατρούγκαλου.

Η εκδήλωση, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, έχει ως στόχο “την ανάδειξη της ανάγκης για ένα παραγωγικό μοντέλο στη χώρα μας καθώς και οι προσπάθειες που γίνονται στο υπουργείο Εξωτερικών, μέσω της οικονομικής διπλωματίας, ώστε να ανοίξουν νέες αγορές. Στην ημερίδα, έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι συνεταιρισμών, ομάδες παραγωγών, ιδιώτες επιχειρηματίες από το χώρο της παραγωγής, μεταποίησης και τυποποίησης αγροτικών προϊόντων. Επίσης θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και του ΤΕΙ Καλαμάτας, εφόσον στόχος είναι η διασύνδεση της αγροτικής παραγωγής με την επιστημονική κοινότητα”.

“Τα συμπεράσματα της ημερίδας θα κωδικοποιηθούν και θα συζητηθούν στο Αναπτυξιακό Περιφερειακό Συνέδριο Πελοποννήσου, που θα συνεδριάσει στην Τρίπολη στις 26 και 27 Φεβρουαρίου” καταλήγει η ανακοίνωση, στην οποία προστίθεται ότι η διοργάνωσή της γίνεται “με πρωτοβουλία του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών και βουλευτή Μεσσηνίας Γιώργου Κατρούγκαλου”.