Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018 07:55

Εκθεση για τις σχέσεις της Καλαμάτας με τη Γαλλία εγκαινιάζει ο Κατρούγκαλος

Γράφτηκε από την
Εκθεση για τις σχέσεις της Καλαμάτας με τη Γαλλία εγκαινιάζει ο Κατρούγκαλος

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος εγκαινιάζει σήμερα Σάββατο 17 Μαρτίου και ώρα 10.45 το πρωί, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, την έκθεση “Η σχέση της Καλαμάτας με τη Γαλλία μέσα στο χρόνο: από τον Γουλιέλμο Βιλεαρδουίνο έως σήμερα”.

Οπως αναφέρεται, εξ άλλου, στη σχετική ανακοίνωση, ο υπουργός -και βουλευτής Μεσσηνίας- θα είναι και ο πρώτος αναγνώστης στον 2ο Μαραθώνιο γαλλόφωνης λογοτεχνίας που διοργανώνει η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου, με τη συμμετοχή περισσότερων από 150 μαθητών, εκπαιδευτικών και ιδιωτών.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Καλαμάτα, ο Γ. Κατρούγκαλος μαζί με τους βουλευτές Πέτρο Κωνσταντινέα και Γιώτα Κοζομπόλη θα συναντηθούν με το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Μεσσηνίας.

Προγραμματισμένες είναι επίσης συναντήσεις, αφ’ ενός με τον αντιπρύτανη του ΤΕΙ Καλαμάτας Δημήτρη Πετρόπουλο, “για να συζητηθούν θέματα που αφορούν τη σύνδεση της επιστημονικής έρευνας με την αγροτική παραγωγή του νομού”, και αφ’ ετέρου με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής των κρατικών γεωτρήσεων Φιλιατρών - Εξοχικού Αριστοτέλη Καναβό “για να εξευρεθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί της περιοχής”.

Τέλος, ο Γ. Κατρούγκαλος θα συμμετάσχει στην συνεδρίαση της Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ.


NEWSLETTER