Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2019 10:03

Πανστρατιά για τους μεγάλους δρόμους της Μεσσηνίας: Η τελευταία ευκαιρία του Αντώνη Σαμαρά

Γράφτηκε από την
Πανστρατιά για τους μεγάλους δρόμους της Μεσσηνίας: Η τελευταία ευκαιρία του Αντώνη Σαμαρά

 

Εάν η Μεσσηνία θέλει να ελπίζει ότι θα αποκτήσει τους δύο μεγάλους δρόμους που την αφορούν άμεσα αναπτυξιακά, πρέπει να κινηθεί ταχύτατα ώστε να δρομολογηθούν και να κατασκευαστούν μέσα στην τρέχουσα τετραετία που άρχισε πριν από ένα μήνα με την εκλογή της Νέας Δημοκρατίας στην κυβέρνηση.

Για να μιλάμε με πρακτικούς όρους, δύο πράγματα πρέπει να γίνουν:

Πρώτον, να υπάρξει γενική κινητοποίηση παραγόντων και φορέων, ώστε να πιέσουν και να πείσουν την κυβέρνηση ότι έφτασε η ώρα να τελειώνουν τα ψέματα με το νότιο τμήμα της Ολυμπίας οδού (Πάτρα - Πύργος -Τσακώνα) και το Καλαμάτα - Ριζόμυλος - Πύλος - Μεθώνη.

Δεύτερον, στο προαναφερθέν κίνημα του νομού να τεθεί μπροστάρης ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και να ενεργοποιήσει την όποια επιρροή διαθέτει στην κυβέρνηση, για να ενταχθούν τα έργα σε πρώτη προτεραιότητα. Θα του δοθεί έτσι μία τελευταία ευκαιρία να συνδέσει επιτέλους το όνομά του, μετά από 40 τόσα  χρόνια, με κάποιο μεγάλο έργο που θα σηματοδοτήσει την ανάπτυξη της Μεσσηνίας για άλλο μισόν αιώνα.

Αν πάντως οι δύο μεγάλοι δρόμοι της Μεσσηνίας δεν μπουν σε τροχιά υλοποίησης, τότε οι προοπτικές του νομού μόνο αισιοδοξία δεν μπορούν να εμπνέουν.

Εχουμε λοιπόν και λέμε: Βουλευτές, κόμματα, περιφερειάρχης, δήμαρχοι, Επιμελητήριο, και όλοι οι άλλοι φορείς που εκπροσωπούν μικρότερες κοινωνικές ομάδες, δεν μπορούν να παραμένουν απαθείς θεατές των όσων διαδραματίζονται χωρίς αυτούς. Εχουν λόγο και πρέπει να τον αρθρώσουν.  Αλλιώς να μην διαμαρτύρονται παθητικά.

Τέλος, ξαναθυμίζουμε ότι αυτή η υπόθεση πρέπει να είναι η τελευταία ευκαιρία του Αντώνη Σαμαρά. Γιατί ακούγεται ότι ενδιαφέρεται να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ας συμβάλει στη δρομολόγηση των εργασιών και ας γίνει... Θεός. Πρώτα όμως χρωστάει να ξεπληρώσει όσα η Μεσσηνία του έδωσε για να γίνει πρωθυπουργός.

Σχόλια  

0 # όνειρα ή αφέλεια ? 05-08-2019 14:40
40 χρόνια φούρναρης,που λέει η παροιμία,ακόμα δεν μάθατε πώς πάει το πράγμα ; Ο Αντων έχει γιό που τον προορίζει για διάδοχο,ο οποίος κάτι θα πρέπει να έχει στο μανίκι του για να κρατά τα πρόβατα στο μαντρί και αυτός να μακροημερεύει στο .. τίποτα.
Αν δειτε δρόμο,σφυρίξτε κλέφτικα ..
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
0 # Μαρια Κουβαρα 05-08-2019 17:08
Συγγνώμη.Ή έρημη και ξεχασμένη Μάνη δεν ανήκει στην Μεσσηνία?Θα την σκεφτεί κάποιος πολιτικός επιτέλους?Εκεί δεν χωράει απαλλοτρίωση όπως σε όλη την Ελλάδα?Για να φτιαχτεί επιτέλους ένας δρόμος της προκοπής.Παιζου με την ζωή μας κορώνα γράμματα κάθε φορά που ταξιδεύουμε.Καν τε κάτι επιτέλους.Κανει ς δεν έχει τα π@@ια ναβπιασει αυτό το κομμάτι?
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER