Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015 14:09

Τριήμερη περιοδεία Τσιρώνη στην Πελοπόννησο

Γράφτηκε από την
Τριήμερη περιοδεία Τσιρώνη στην Πελοπόννησο

Επίσκεψη στους νομούς Αργολίδας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Ηλείας, Αχαΐας και Κορινθίας ξεκινά ο Υπουργός Αναπληρωτής Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Τσιρώνης, προκειμένου να συζητήσει με τοπικούς φορείς περιβαλλοντικά ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες. Έμφαση θα δοθεί στα θέματα διαχείρισης απορριμμάτων και προστασίας του περιβάλλοντος.

 

Οι συναντήσεις ξεκινούν την Τρίτη 30 Ιουνίου από την Αργολίδα όπου ο Υπ. Αν. ΠΑΠΕΝ Γιάννης Τσιρώνης θα συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη και τους Δημάρχους της περιοχής και θα συμμετέχει σε συναντήσεις με τοπικούς φορείς. Το απόγευμα ο Υπουργός Αναπληρωτής θα επισκεφθεί τις περιοχές Λεβιδίου, Λαγκαδιών και Καλιάνης της Αρκαδίας.

Η επίσκεψη συνεχίζεται την Τετάρτη 1 Ιουλίου το πρωί στην Κυπαρισσία όπου ο Υπουργός Αναπληρωτής θα επισκεφθεί περιοχές του Κυπαρισσιακού Κόλπου και θα συναντηθεί με φορείς της περιοχής. Στη συνέχεια ο Γιάννης Τσιρώνης θα επισκεφθεί τον Πύργο Ηλείας όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο της πόλης, με τους βουλευτές της περιοχής, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με δημάρχους της περιοχής και θα συμμετέχει σε συνέντευξη Τύπου (2μ.μ.). Το απόγευμα της Τετάρτης θα επισκεφθεί την Αμαλιάδα όπου θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο και φορείς της περιοχής.

Την Πέμπτη 2 Ιουλίου ο Υπ. Αν. ΠΑΠΕΝ θα βρίσκεται στην Πάτρα όπου θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και στη συνέχεια με τους βουλευτές και τους φορείς της περιοχής, ενώ θα συμμετέχει σε συνέντευξη τύπου (12:00). 

Κατά την επιστροφή του ο Γιάννης Τσιρώνης θα επισκεφθεί τους χώρους απορριμμάτων σε Ξυλόκαστρο και Κιάτο και θα συναντηθεί με τους δημάρχους της περιοχής.

Ο Υπουργός Αναπληρωτής ΠΑΠΕΝ Γιάννης Τσιρώνης στο πλαίσιο της επίσκεψης θα έχει συναντήσεις με βουλευτές και κομματικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ,  με πολιτευτές και συντονιστές των Οικολόγων Πράσινων, καθώς και με αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 


NEWSLETTER