Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2011 20:39

Συγχαρητήριο μήνυμα Νάντιας στους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Συγχαρητήριο μήνυμα Νάντιας στους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων

Η ανακοίνωση των βάσεων για τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ αποτελεί κάθε χρόνο, τη στιγμή του απολογισμού για χιλιάδες νέες και νέους που διεκδικούν τη θέση τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Αυτή τη σημαντική  και καθοριστική μέρα τόσο για τα παιδιά όσο και τις οικογένειές τους, θα ήθελα να εκφράσω ιδιαιτέρως  τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις εγκάρδιές μου ευχές.
Να ευχηθώ καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία σε όσους πέτυχαν τους στόχους τους και εισάγονται στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας μας, στις Στρατιωτικές Σχολές και τις Σχολές των Σωμάτων Ασφαλείας, ενώ για όσους δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν τις επιδιώξεις και τις προσδοκίες τους φέτος να μην σταματήσουν να πιστεύουν στον εαυτό τους και στις ικανότητές τους γιατί τίποτε δεν έχει χαθεί.
Πολλά συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στους γονείς και στους καθηγητές που τόσο καιρό στάθηκαν ακούραστοι συνοδοιπόροι στις αγωνίες και τις προσπάθειές των παιδιών.
Δικό μας χρέος, αποτελεί η διασφάλιση ευνοϊκών συνθηκών για την ανέλιξή των νέων μας, στον επιστημονικό, επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο και η δημιουργία των προοπτικών και υποδομών για μια επιτυχημένη καριέρα ως επιστήμονες ή επαγγελματίες που επιστρέφουν, προοδεύουν και προσφέρουν στον τόπο τους.
Συγχαρητήρια  σε όλους!
Από το Γραφείο Τύπου της Ν. Γιαννακοπούλου

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER