Τρίτη, 30 Αυγούστου 2011 13:48

Συγχαρητήρια Αποστολάκου στους επιτυχόντες

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Βουλευτής Ν. Λακωνίας, κ. Γρηγόρης Αποστολάκος, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μία πορεία ετών έφθασε στο τέρμα της και μία νέα ξεκινά. Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας σηματοδοτεί την έναρξη ενός καινούργιου κεφαλαίου στη ζωή δεκάδων χιλιάδων νέων φοιτητριών και φοιτητών.
Οι πολύχρονες προσπάθειες και οι κόποι τους μετουσιώθηκαν στην επιτυχία εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, για την οποία ολόθερμα τους συγχαίρω. Εύχομαι και ελπίζω πως η φοίτησή τους κατά τα επόμενα χρόνια θα τους εφοδιάσει με τις απαραίτητες γνώσεις, εμπειρίες και αξίες για τη μελλοντική τους εξέλιξη.
Ταυτόχρονα θα ήθελα να απευθύνω τα συγχαρητήριά μου στους γονείς και στους κηδεμόνες των επιτυχόντων. Οι θυσίες και η καθημερινή στήριξη στα παιδιά τους ανταμείβονται με την επιτυχία των τελευταίων και τα αισθήματα υπερηφάνειας που σίγουρα θα τους διακατέχουν.
Άξιοι και σταθεροί συνοδοιπόροι στην πολύχρονη αυτή διαδρομή των νέων πλέον φοιτητών είναι οι εκπαιδευτικοί, στους οποίους επίσης αξίζουν συγχαρητήρια για τις υπηρεσίες και την προσφορά τους στη μόρωση και στην καλλιέργεια της νέας γενιάς της πατρίδας μας.
Τέλος, σε όσους υποψήφιους δεν κατάφεραν να εισαχθούν στις Σχολές της αρεσκείας τους, θα ήθελα να τους τονίσω πως οι ευκαιρίες δεν σταματούν με τα αποτελέσματα των Πανελληνίων Εξετάσεων. Η ζωή βρίσκεται μπροστά τους και τους εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία.»


Από το Γραφείο Τύπου του Γρ. Αποστολάκου

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER