Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016 16:16

60.000 για τη φοιτητική εστία κατόπιν ενεργειών του Κωνσταντινέα  

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
60.000 για τη φοιτητική εστία κατόπιν ενεργειών του Κωνσταντινέα  

Σήμερα, Πέμπτη 15/9/2016 το Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, αναλογιζόμενο το ύψος της καταστροφής που υπέστη η φοιτητική εστία στη πόλη μας, εξασφάλισε το ποσό των 60.000 ευρώ τα οποία θα διατεθούν άμεσα για την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν προκληθεί στο συγκεκριμένο χώρο.

Οι εκτεταμένες ζημιές είχαν εξαναγκάσει πολλούς σπουδαστές να φιλοξενούνται σε άλλους χώρους. Η ανταπόκριση του Υπουργείου, ύστερα από τις υποδείξεις για άμεση επέμβαση στο πρόβλημα, ήταν θετική και αποτελεσματική. Θέλω να διαβεβαιώσω τους πολίτες τις Μεσσηνίας ότι θα καταβάλλουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να επουλώσουμε τις πληγές μας. ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ μακριά από πολιτικές αντιπαλότητες πρέπει να συμβάλλουμε στην άμεση αποκατάσταση της κανονικότητας. Τέτοιες δύσκολες καταστάσεις θα έπρεπε να μας φέρνουν στην ίδια πλευρά της όχθης και να μην γινόμαστε θιασώτες πολιτικών διαξιφισμών πάνω στα ερείπια.  

Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

Πέτρος Κωνσταντινέας

Σχόλια  

0 # Στράτος 16-09-2016 17:24
Τα χρήματα δόθηκαν κατόπιν ενεργειών της Διοίκησης του Ιδρύματος και χωρίς την ανάμιξη κανενός βουλευτή του νομού πόσο δε μάλλον του Κωνσταντινέα. Δυστυχώς κάποιοι προσπαθούν να καπηλευτούν για φτηνή ψηφοθηρία τις προσπάθειες άλλων. Είναι λυπηρό.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER