Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2011 13:55

Δήλωση Δαβάκη για το υποκατάστημα ΑΤΕ Κροκεών

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Δήλωση Δαβάκη για το υποκατάστημα ΑΤΕ Κροκεών

Με αφορμή το ψήφισμα διαμαρτυρίας της Γενικής Συνέλευσης του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κροκεών, σχετικά με το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας στη πόλη, ο Βουλευτής Λακωνίας κ.Θανάσης Δαβάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Το ψήφισμα διαμαρτυρίας της Γενικής Συνέλευσης του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κροκεών, έρχεται να προστεθεί ως αυθεντική κραυγή αγωνίας, αλλά και πικρίας, της τοπικής κοινωνίας της περιοχής, για μια ακόμη κυβερνητική απόφαση, στη σειρά τόσων άλλων, που εδώ και δυο χρόνια πλήττουν τη Λακωνική Περιφέρεια και δημιουργούν συνθήκες ερήμωσης και περιθωριοποίησης του ακριτικού λακωνικού νότου.
Η κραυγή των αγροτών της περιοχής εκφράζει περίτρανα τα όσα και εμείς μέσα στη Βουλή έχουμε τονίσει. Είναι λυπηρό και ανησυχητικό συνάμα το ότι αυτή η Κυβέρνηση «αντί να χτυπήσει το γάιδαρο χτυπάει το σαμάρι». Με άλλα λόγια αντί οι κυβερνώντες να προβούν στην περιστολή του μεγάλου δημόσιου τομέα με την κατάργηση μεγάλων Οργανισμών που απομυζούν τα δημόσια οικονομικά και αυξάνουν το χρέος, καταργούν το υποκατάστημα της ΑΤΕ των Κροκεών.
Οι Λάκωνες πολίτες κρίνουν και βγάζουν τα συμπεράσματά τους.


Από το Γραφείο Τύπου του Θαν. Δαβάκη

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER