Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2011 15:23

Δήλωση Αποστολάκου για την ΑΤΕ Κροκεών

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Δήλωση Αποστολάκου για την ΑΤΕ Κροκεών

Η σημερινή διοίκηση της Αγροτικής Τράπεζας με την ανοχή και τη σύμφωνη γνώμη των συναρμόδιων Υπουργών Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης, εμμένει στην απόφασή της να καταργήσει το κατάστημα στις Κροκεές.
Οπως προκύπτει από τις Απαντήσεις των Υπουργών στην Ερώτηση που είχε καταθέσει ο Βουλευτής Ν. Λακωνίας, κ. Γρηγόρης Αποστολάκος, και ειδικότερα από το επισυναπτόμενο έγγραφο της Διεύθυνσης Διοίκησης της Αγροτικής Τράπεζας, η διοίκηση επιμένει στην παύση λειτουργίας του συγκεκριμένου καταστήματος.

Μετά από την εξέλιξη αυτή, ο Βουλευτής κ. Γρηγόρης Αποστολάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση :
«Παρά τις σφοδρές αντιδράσεις που έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία των Κροκεών, η διοίκηση της Αγροτικής Τράπεζας δεν φαίνεται να τις λαμβάνει υπόψη. Με την κάλυψη των συναρμόδιων Υπουργών, προχωρά στις ειλημμένες αποφάσεις της. Σε συνέχεια σειράς κυβερνητικών αποφάσεων που υποβαθμίζουν σταθερά την περιοχή και δυσχεραίνουν την καθημερινότητα των κατοίκων, έρχεται ένα ακόμη πλήγμα. Από αυτή την κυβέρνηση οι Κροκεές και γενικότερα ο Νομός Λακωνίας όχι μονό δεν πρέπει να περιμένουν θετικές αποφάσεις, αλλά δεν πρέπει να αποκλείουν νέες, επαχθέστερες πολιτικές σε βάρος των τοπικών συμφερόντων».

Από το Γραφείο Τύπου του Γρ. Αποστολάκου

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER