Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2011 14:29

Δήλωση Αποστολάκου για το ΙΚΑ Νεάπολης

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ενα ακόμη «λουκέτο» μετρά ο Νομός Λακωνίας και ειδικότερα η περιοχή των Βατίκων. Δίπλα στα λουκέτα που καθημερινά βάζουν χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα ως αποτέλεσμα της κρίσης και της κυβερνητικής πολιτικής, η διοίκηση του Ι.Κ.Α. προσέθεσε και το Παράρτημα του Ιδρύματος στη Νεάπολη.
Η απόφαση για την αναστολή λειτουργίας του Παραρτήματος Ι.Κ.Α. – Ε.Τ.Α.Μ. Νεάπολης επιβεβαιώθηκε και στη γραπτή απάντηση του αρμόδιου Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Γ. Κουτρουμάνη, προς τον Βουλευτή Ν. Λακωνίας, κ. Γρηγόρη Αποστολάκου, ο οποίος είχε αναδείξει το θέμα στη Βουλή ήδη από τις αρχές Αυγούστου (08.08.2011).
Στην Ερώτηση που τότε είχε καταθέσει, διατύπωνε τη διαφωνία του για το επικείμενο κλείσιμο του Ι.Κ.Α. Νεάπολης και ζητούσε την ανάκλησή της. Ωστόσο, ο Υπουργός και ο Διοικητής του Ι.Κ.Α. εμμένουν στην απόφασή τους και υποχρεώνουν πλέον τους ασφαλισμένους του Ιδρύματος να μεταβαίνουν στο τοπικό Κ.Ε.Π. (εκτελούνται ορισμένες μόνο εργασίες) ή στο Παράρτημα Ι.Κ.Α. – Ε.Τ.ΑΜ. Μολάων, με ότι αυτό συνεπάγεται για την καθημερινότητα, τα έξοδα και την ταλαιπωρία τους. 

Από το Γραφείο Τύπου του Γρ. Αποστολάκου

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER