Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2011 18:20

Η ερώτηση Αποστολάκου για το ιδιοκτησιακό της Μάνης

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Η ερώτηση Αποστολάκου για το ιδιοκτησιακό της Μάνης

Συζητήθηκε την 9η Σεπτεμβρίου 2011 στην ολομέλεια της Βουλής επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτού κ. Γρηγορίου Αποστολάκου προς τον αρμόδιο Υπουργό Περιβάλλοντος για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Μάνης και ειδικότερα την τροποποίηση της παραγράφου 2 του άρθρου 62 του Ν. 998/1979.
Μετά την αναλυτική παρουσίαση των επιχειρημάτων από τον κ. Αποστολάκο που επιβάλλουν την διόρθωση της πιο πάνω διάταξης του Νόμου ,ο αναπληρωτής Υπουργός κ. Νικόλαος Σηφουνάκης δεν αντέταξε κανένα επιχείρημα.
Παρά ταύτα αφενός δεν απέρριψε το αίτημα, αφετέρου όμως δεν δεσμεύθηκε για την άμεση νομοθετική ρύθμιση όπως είχε την συνταγματική υποχρέωση να πράξει, υποσχόμενος μόνον ότι θα επισπεύσει τις διαδικασίες τεκμηρίωσης για να δώσει όσο γίνεται πιο σύντομα απάντηση στη Βουλή.
Σύμφωνα με τον Βουλευτή κ. Αποστολάκο για το μείζον αυτό θέμα θα υπάρξει άμεση κοινοβουλευτική κλιμάκωση που θα έχει συλλογικό και διακομματικό χαρακτήρα, ώστε να λάβει επιτέλους την πολιτική απόφαση ο Υπουργός Περιβάλλοντος να διορθώσει την διαχρονική, εθνική, κοινωνική και οικονομική αδικία σε βάρος των Μανιατών των Δήμων Ανατολικής και Δυτικής Μάνης.  

Από το Γραφείο Τύπου του Γρ. Αποστολάκου

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER