Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010 20:11

Γιάννης Λαμπρόπουλος για το τρένο

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Να μην καταργηθεί καμία γραμμή στην Πελοπόννησο, στην Τρίπολη και στη Μεσσηνία και να φτιάξουμε το σιδηρόδρομο που όλοι θέλουμε», ζήτησε ο Μεσσήνιος βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Λαμπρόπουλος από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Δημήτρη Ρέππα, στη Βουλή, στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την εξυγίανση του ΟΣΕ. Ο κ. Λαμπρόπουλος ζήτησε «να αναζητηθούν ευθύνες από όλους τους διατελέσαντες μέχρι τώρα υπουργούς Μεταφορών, γιατί παρέλειψαν να κάνουν το καθήκον τους και ζημίωσαν τον ελληνικό λαό».
Για την κακή κατάσταση του σιδηροδρόμου επεσήμανε ότι ευθύνονται «όλες οι κυβερνήσεις, γιατί δεν προχώρησαν να κάνουν εκσυγχρονισμό, να εκσυγχρονίσουν γραμμές και αμαξοστοιχίες για να είναι ο σιδηρόδρομος ανταγωνιστικός. Δεν τόλμησαν να συγκρουστούν με τις συντεχνίες, τις οποίες το κόμμα σας εξέθρεψε, αλλά και το δικό μας κοντά πήγαινε και τα κόμματα της Αριστεράς σε όποιο παράλογο αίτημα όλοι πλειοδοτούσαν».
Ο Μεσσήνιος βουλευτής παρατήρησε πως «δεν πρέπει να κλείσει ο σιδηρόδρομος. Πρέπει να εξυγιανθεί πάση θυσία. Να βρεθούν αγοραστές και να φτιάξουμε έναν καλύτερο σιδηρόδρομο».

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER