Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016 18:25

Η Κοζομπόλη περιόδευσε σε υπηρεσίες της Τριφυλίας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Η Κοζομπόλη περιόδευσε σε υπηρεσίες της Τριφυλίας

Περιοδεία σε υπηρεσίες της Τριφυλίας πραγματοποίησε χθες η βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Κοζομπόλη, συνοδευόμενη από στελέχη του κόμματος στην περιοχή.

Αρχικά επισκέφτηκε τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) Τριφυλίας στην Κυπαρισσία, όπου σε σύσκεψη με το διευθυντή Αντ. Παρασκευόπουλο και στελέχη της υπηρεσίας συζήτησε τα βασικά θέματα αγροτικής ανάπτυξης της περιοχής, καθώς και προτάσεις για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν στη φετινή ελαιοκαλλιέργεια από το δάκο.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Κυπαρισσίας και συζήτησε με το διοικητή Γ. Κρυοβρυσανάκη και το διοικητή της Τροχαίας Β. Παρασκευόπουλο τα θέματα που σχετίζονται με τις αλλαγές που επιφέρει το Προεδρικό Διάταγμα για την αναδιάρθρωση της Αστυνομίας και γενικότερα ζητήματα αστυνόμευσης στην περιοχή. 

Επόμενος σταθμός ήταν το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου ξεναγήθηκε από τον αναπληρωτή διοικητή Παν. Μπασάκο στην ανακαινισμένη πτέρυγα του νοσοκομείου, που πρόσφατα παραδόθηκε για χρήση στη νοσηλευτική μονάδα και έγινε εκτεταμένη συζήτηση για τα ζητήματα υγείας της περιοχής, αλλά και τις ανάγκες για αποτελεσματική φροντίδα υγείας.

Τέλος, στην πόλη των Φιλιατρών επισκέφθηκε το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ), όπου ευχήθηκε στους φιλοξενούμενους και ξεναγήθηκε στους χώρους του Κέντρου και το Κέντρο Υγείας, όπου συζήτησε με το διευθυντή Δ. Σωτηρόπουλο τα ιδιαίτερα προβλήματα του συγκεκριμένου Κέντρου, αλλά και της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας γενικότερα.

 

   

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER