Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2011 21:21

Νάντια Γιαννακοπούλου: Στη Βουλή η κόντρα με την πρωτοδίκη Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Νάντια Γιαννακοπούλου: Στη Βουλή η κόντρα με την πρωτοδίκη Κυπαρισσίας

Τον υπουργό Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου θα απασχολήσει η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους δικηγόρους της Κυπαρισσίας και σε γυναίκα πρωτοδίκη της τριφυλιακής πρωτεύουσας. Συγκεκριμένα η βουλευτής Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου κατέθεσε αναφορά προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, σχετικά με την αποχή των δικηγόρων της Κυπαρισσίας από τις δίκες στις οποίες συμμετέχει συγκεκριμένη πρωτοδίκης του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της κ. Γιαννακοπούλου: "Η αναφορά αυτή έρχεται να αναδείξει την κίνηση του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας να προχωρήσει σε αποχή από δίκες της πρωτοδίκου αυτής μέχρι το τέλος του μήνα, ενώ ήταν ήδη σε γενική αποχή από τις 13 μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου. Οπως τονίζεται στην αναφορά, η αντίδραση των δικηγόρων εναπόκειται στην καθυστέρηση δημοσίευσης των αποφάσεων. Επιπλέον, οι δικηγόροι απέχουν και λόγω απρεπούς συμπεριφοράς της δικαστού προς ορισμένους δικηγόρους".

Σχόλια  

0 # spyro 06-10-2011 10:29
Έχουμε 300ους βουλευτές,εκ των οποίων οι 20 ? είναι υπουργοί.
Το ζήτημα έχει ως εξής :

Αν οι υπόλοιποι 280,στον αγώνα δρόμου που έχουν επιδοθεί για την εξασφάλιση της επανεκλογής τους στις επόμενες εκλογές μέσω της κινητικότητάς τους,βομβαρδίζο υν καθημερινά τους υπουργούς με πάσης φύσεως ερωτήματα,επιστ ολές και προσφυγές υπέρ ομάδων πολιτών και άλλων θεμάτων των περιφερειών τους,τότε,πώς οι υπουργοί θα μπορέσουν να κάνουν την δουλειά τους και να υπηρετήσουν τα χαρτοφυλάκιά τους ?

Μήπως οι κ.κ. βουλευτές,να σταματήσουν να φέρονται ως καιροσκόποι και να παύσουν
ή ελαττώσουν αυτό που κάνουν,δήθεν στο όνομα του κοινωνικού συμφέροντος και των ψηφοφόρων της εκλογικής τους περιφέρειας,καθ ' ην στιγμήν είναι πλέον γνωστό σε όλους ότι ένα ''λεύκωμα'' συμπληρώνουν με το ενδιαφέρον που εμφανίζονται να επιδεικνύουν,αυ τό που θα αποτελέσει το κείμενο του επόμενου προεκλογικού τους λόγου και τίποτε άλλο ?

Γιατί,εκτός άλλων,γίνονται και κουραστικοί ...
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
0 # Καρ.Π. 06-10-2011 22:43
press-gr.blogspot.com/.../...
press-gr.blogspot.com/.../...
Τί είναι αυτά τα δημοσιεύματα;;; είναι αληθείς ή όχι;;;
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER