Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017 10:31

Λαμπρόπουλος κατά κατάργησης των αστυνομικών τμημάτων 

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Λαμπρόπουλος κατά κατάργησης των αστυνομικών τμημάτων 

«Κανείς δεν μπορεί να παίζει με το βασικότερο αγαθό του πολίτη, που είναι να αισθάνεται και να ζει ασφαλής» σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο πρώην βουλευτής Γιάννης Λαμπρόπουλος σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή την κατάργηση των αστυνομικών τμημάτων Φιλιατρών, Κοπανακίου και Πεταλιδίου.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση του Γ. Λαμπρόπουλου αναφέρονται τα εξής:

«Χθες δημοσιεύθηκε το Προεδρικό Διάταγμα σύμφωνα με το οποίο καταργούνται τα Αστυνομικά Τμήματα Φιλιατρών, Κοπανακίου και Πεταλιδίου.

Η κυβέρνηση προχώρησε στην κατάργηση των Αστυνομικών Τμημάτων, χωρίς να έχει μελετήσει σε βάθος και να έχει ακούσει τις τοπικές κοινωνίες και τα προβλήματα ασφάλειας που υπάρχουν.

Είναι λάθος να κλείνουν Τμήματα και να διώχνουν την Αστυνομία από μεγάλες πόλεις, όπως των Φιλιατρών, με πολλούς μετανάστες, όπως επίσης του Κοπανακίου, που καλύπτει μια ευρύτερη ορεινή περιοχή, αλλά και του Πεταλιδίου, που είναι μια αναπτυσσόμενη τουριστική περιοχή.

Εύχομαι και πιστεύω να το ξαναδούν, γιατί κανείς δεν μπορεί να παίζει με το βασικότερο αγαθό του πολίτη, που είναι να αισθάνεται και να ζει ασφαλής».

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER