Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011 14:34

Θαν. Δαβάκης: Σοβαρά προβλήματα λειτουργίας του ΤΕΙ Σπάρτης

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την άμεση αντίδραση του βουλευτή Λακωνίας Θανάση Δαβάκη, προκάλεσε η έγγραφη διαμαρτυρία φοιτητών του ΑΤΕΙ Σπάρτης για την άσχημη κατάσταση και τις συνθήκες φοίτησης σ’ αυτό. Ο κ. Δαβάκης με Επίκαιρη Ερώτηση του φέρνει το θέμα για συζήτηση στη Βουλή, προκειμένου η Υπουργός Παιδείας κ. Άννα Διαμαντοπούλου να απαντήσει για τα ζητήματα που αφορούν την λειτουργία του ΑΤΕΙ Σπάρτης.
Αναλυτικά η Επίκαιρη Ερώτηση του κ. Δαβάκη έχει ως εξής:
Το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Σπάρτης, αντιμετωπίζει σοβαρά λειτουργικά προβλήματα τα οποία όπως αναφέρουν  οι φοιτητές του, καθιστούν «δύσκολη και προβληματική την παραμονή και τη φοίτηση τους σ’ αυτό»
Η μείωση του προϋπολογισμού του ΑΤΕΙ, ο περιορισμός του διδακτικού προσωπικού, τα προβλήματα της γραμματειακής υποστήριξης με «δανεικούς» εκ περιτροπής δημοτικούς υπαλλήλους, αντιπροσωπεύουν τη σημερινή εικόνα του ιδρύματος.
Εξάλλου η έλλειψη κυλικείου είναι ένα ακόμη σοβαρό ζήτημα που προστίθεται στα ανωτέρω προβλήματα με άμεσο αντίκτυπο στη φοιτητική κοινότητα.
Συνεπώς ΕΡΩΤΑΤΑΙ η κ. Υπουργός:
Σε ποιες άμεσες ενέργειες προτίθεται να προβεί για την άρση αυτής της απαράδεκτης κατάστασης του ΑΤΕΙ Σπάρτης που προσβάλλει κυρίως την επιλογή της ίδιας της Πολιτείας για την ίδρυση του.

Ο Ερωτών Βουλευτής
Αθανάσιος Π. Δαβάκης

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER