Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011 19:36

Επιστολή Βουδούρη σε Κουσελά και Γιαννακοπούλου για ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ και ΚΑΦΚΑ

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Επιστολή Βουδούρη σε Κουσελά και Γιαννακοπούλου για ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ και ΚΑΦΚΑ

«Αγαπητοί συνάδελφοι,
Στην τελική μορφή του, το Νομοσχέδιο «Ανασυγκρότηση του Εθνικού Συστήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης» παρουσιάζει ορισμένες διατάξεις που εγκυμονούν κίνδυνο υποβάθμισης των παροχών που καλούνται να προσφέρουν το ΚΕΚΥΚΑμεΑ και το ΚΑΦΚΑ, στο Νομό Μεσσηνίας.
Ως βουλευτές Μεσσηνίας, ανήκοντας στην παράταξη που έδωσε καθοριστικούς αγώνες  για την δημιουργία και τους σκοπούς του ΚΑΦΚΑ ως κέντρου αποκατάστασης και του ΚΕΚΥΚΑμεΑ ως θεσμού παροχής υπηρεσιών σε ΑμεΑ, έχουμε το χρέος να υπερασπιστούμε αυτή την παρακαταθήκη.
Προς την κατεύθυνση, αυτή προτείνω να υποστηρίξουμε από κοινού στην διαδικασία της ολομέλειας:
Τη συμπερίληψη στο σχέδιο νόμου του όρου «Ψυχοκοινωνική υποστήριξη», ονομάζοντας έτσι την ουσία της στήριξης προς τα άτομα με αναπηρία.
Τη θεσμοθέτηση της θέσης ενός υποδιοικητή για το ΚΑΦΚΑ και ενός υποδιοικητή για το ΚΕΚΥΚΑμεΑ, και όχι ενός απλού επιστημονικού υπεύθυνου, ώστε να αποφευχθεί η υποβάθμιση των δύο Κέντρων σε απλές νοσοκομειακές κλινικές. Επιπλέον, η πρόβλεψη της θέσης ενός επικεφαλής για δύο κέντρα, που δεν έχουν γεωγραφική εγγύτητα, δεν μπορεί να εξασφαλίσει την αποτελεσματική και εύρυθμη λειτουργία τους.
Την πρόβλεψη για κάλυψη από τα ασφαλιστικά ταμεία των παρεχόμενων υπηρεσιών, στα άτομα που απευθύνονται στα Κέντρα αυτά, ώστε να υπάρξει δια νόμου κατοχύρωση των εσόδων τους. Με σαφή εξαίρεση των υπηρεσιών ομαδικής ψυχοκοινωνικής στήριξης.

Ευελπιστώντας ότι οι προτάσεις αυτές θα τύχουν της κοινής υποστήριξής μας.
Με εκτίμηση.
Οδυσσέας Βουδούρης»


Από το γραφείο Τύπου

Σχόλια  

0 # ΓΑΖΗΣ 12-10-2011 19:50
Κρίμα ,ακόμα και τώρα εξακολουθείς να εφαρμόζεις μεθόδους προβολής σου της εποχής του Μαυρογιαλούρου .... τι ενδιαφέρει το λαό το τι κάνεις εσύ και στέλνεις στον τύπο τις επιστολές που γράφεις στους άλλους βουλευτές του νομού ;
Υστερα απο δικές σου ενέργειες έγιναν αυτά και αυτά ...... μπράβο άξιος ο μισθός σου .
Είσαι ξεπερασμένος όπως και όλοι σας , τώρα που δεν μπορείται να κάνετε ρουσφέτια το έχετε ρίξει στις μ...ς και νομίζεις ότι ο λαός σε παρακολουθεί.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER