Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011 14:42

Ο Γρ. Αποστολάκος για μισθολόγιο-εφεδρεία

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής συζητείται το πολυνομοσχέδιο της Κυβέρνησης που περιλαμβάνει τις ρυθμίσεις για το ενιαίο μισθολόγιο - βαθμολόγιο, την εργασιακή εφεδρεία, φορολογικά, εργασιακά και συνταξιοδοτικά θέματα. Επί των διατάξεων του νομοσχεδίου τοποθετήθηκε το μέλος της Επιτροπής και Βουλευτής Νομού Λακωνίας, κ. Γρηγόρης Αποστολάκος.
Ο κ. Αποστολάκος καυτηρίασε την ανακολουθία και το ράβε ξήλωνε της κυβέρνησης, όταν οι σημερινοί Υπουργοί προαναγγέλλουν νέα νομοσχέδια που θα μεταβάλλουν τους νόμους που ψήφισαν πριν από μερικούς μήνες οι προκάτοχοί τους, όπως ο νόμος για τον Καλλικράτη. Επίσης τόνισε πως η ανερμάτιστη και χωρίς σχέδιο κυβερνητική πολιτική επιδεινώνει την τραγική κατάσταση της δημόσιας διοίκησης και της αυτοδιοίκησης. Πρόκειται για ένα νομοσχέδιο που διαλύει τη λειτουργία του κράτους.
Ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας επεσήμανε πως η ριζική αλλαγή και η βελτίωση της λειτουργίας του Ελληνικού κράτους είναι εθνική υπόθεση και απαιτείται ανάλογο σχέδιο, βούληση και αποφασιστικότητα από το σύνολο του πολιτικού συστήματος.
Ιδιαίτερα για τις ευθύνες ως προς τη σημερινή κατάσταση του κράτους, ο κ. Αποστολάκος σημείωσε πως δεν περιορίζονται μόνο στα δύο κόμματα εξουσίας, αλλά και στην Αριστερά που επέβαλε ιδέες και πρότυπα ενός κράτους σοβιετικού τύπου, τα οποία μετουσίωσε σε κυβερνητική πράξη το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ο Λάκωνας Βουλευτής επιτέθηκε στις κομματικές ελίτ που άσκησαν εξουσία, είχαν τη διαχρονική ευθύνη για τη λειτουργία του κράτους, το οποίο νεμήθηκαν, διέφθειραν και το κατέστησαν αναποτελεσματικό. Τέλος, κάλεσε την Κυβέρνηση να προετοιμάσει Σχέδιο Διαφυγής της από την εξουσία σύμφωνα με τη Συνταγματική τάξη.  

Από το Γραφείο Τύπου του Γρ. Αποστολάκου

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER