Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011 14:52

Νάντια Γιαννακοπούλου: «Θετικές οι εντυπώσεις από την ημερίδα για τη δωρεά οργάνων»

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με αφορμή την ολοκλήρωση της πρόσφατης ημερίδας με τίτλο «Μεταμόσχευση: Από το μύθο στην πραγματικότητα» και την επιτυχία της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Καλαμάτας, η βουλευτής Μεσσηνίας Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου, μέλος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων με συμμετοχή στην πανελλαδική εκστρατεία του Υπουργείου Υγείας για την προώθηση της δωρεάς οργάνων, προέβη στην παρακάτω δήλωση:
«Το ζήτημα της δωρεάς και της μεταμόσχευσης οργάνων, έχει τεράστια σημασία για δεκάδες χιλιάδες συμπολιτών μας με σοβαρά προβλήματα υγείας, καθώς και για τις οικογένειές τους. Είναι ένα ζήτημα που ξεπερνά τα όρια της Ιατρικής και συνδέεται με μια κοινωνία αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.
Θεωρώ πολύ σημαντικό που η πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης, ξεκίνησε από εδώ από την πόλη μας, από το Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όσους όσου συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και ιδιαίτερα το προσωπικό του Νοσοκομείου Καλαμάτας, όσους παρέστησαν στην εκδήλωση, καθώς και τα ΜΜΕ που κάλυψαν το γεγονός.
Θέλω επίσης να επισημάνω την πολύ θετική στάση του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομου, ο οποίος αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια, διαλύοντας έτσι τις όποιες αμφιβολίες είχαν δημιουργηθεί σχετικά με τη στάση της Εκκλησίας.
Η στάση του αυτή, καθώς και η δημόσια πρότασή του να αναλάβει η Εκκλησία τη μισθοδοσία του κλήρου, ελαφρύνοντας  τα δημόσια οικονομικά, δείχνει έναν Ιεράρχη με ανοιχτό μυαλό, συνείδηση του ρόλου του και της κρισιμότητας της συγκυρίας για τη χώρα μας.
Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε την περασμένη Παρασκευή δεν ολοκληρώνεται από τη μια μέρα στην άλλη.
Ωστόσο η αρχή έγινε και είναι στο χέρι μας να μην εγκαταλειφθεί αυτός ο αγώνας ο οποίος θα δώσει ελπίδα σε χιλιάδες συμπολίτες μας.»

Από το Γραφείο Τύπου της Νάντιας Γιαννακοπούλου

Σχόλια  

0 # tsakistielia 19-10-2011 16:21
Θα ήταν προτιμότερο η κα Γιαννακοπούλου να σχολίαζε τις εις βάρος της,δημόσιες, καταγγελίες από το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου,κατ ά την αυτήν εκδήλωση,και να απολογείτο σεμνά και ταπεινά για την συμπεριφορά της προς το προσωπικό,αντί της σπουδής που επιδεικνύει,με το ως άνω δελτίο τύπου,να εμφανίσει εαυτόν ως υπεράνω και να επιχειρεί άνοιγμα για την εύνοια του Μητροπολίτη προς το πρόσωπό και το πολιτικό της μέλλον.
Εκτός,εάν διακατέχεται από αισθήματα ασφάλειας και βεβαιότητας ότι θα συμπεριλαμβάνετ αι στους προνομιούχους αυτής της άτυχης χώρας και θα απολαμβάνει ισοβίως την βουλευτική σύνταξη,λόγω του ότι έχει συμπληρώσει τις προϋποθέσεις που όρισε η συντεχνία του πολιτικού κόσμου,προς όφελός της (συντεχνίας) και επί ζημία του έθνους και εξ αυτού θεωρεί ότι δεν εκπροσωπεί πλέον μέρος του λαού (τουλάχιστον τους ψηφοφόρους της) αλλά ότι κατέχει το αξίωμα ''ελέω Θεού''.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER