Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011 21:16

Αισιοδοξία Τσούκαλη για το εκλογικό αποτέλεσμα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αισιοδοξία Τσούκαλη για το εκλογικό αποτέλεσμα

«Μετά και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις έχουμε καταγραφεί σταθερά ως παρουσία στο πολιτικό σύστημα, και με αυξανόμενη αναγνωρισιμότητα διεκδικούμε την είσοδό μας στη Βουλή, σε περίπτωση εκλογών».
Αυτό σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκος Τσούκαλης σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε χθες το μεσημέρι στη Σπάρτη -στο ξενοδοχείο «Sparta Inn»-, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στη Λακωνία, την οποία ξεκίνησε χθες.
Οπως διευκρίνισε, η επίσκεψή του σηματοδοτεί την έναρξη «συζητήσεων και ανταλλαγή απόψεων με όλους τους πολίτες και τους φορείς της Λακωνίας ώστε με κοινή προσπάθεια να συνδιαμορφώσουμε την ατζέντα με στόχο έναν ολοκληρωμένο οικολογικό και κοινωνικά δίκαιο σχεδιασμό για την Λακωνία του σήμερα αλλά και του αύριο».
Ο βουλευτής -πλαισιωμένος από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Δημήτρη Πετροπουλάκη και Παναγιώτη Κακαλέτρη, εκπρόσωπο Τύπου στην Περιφέρειας Πελοποννήσου- παρατήρησε ότι η ίδρυση της ΔΗΜΑΡ «ανταποκρίθηκε στο αίτημα της κοινωνίας για αλλαγές στο πολιτικό σύστημα της χώρας και την αναγκαιότητα της συγκρότησής της με βάση τις αρχές της ανανεωτικής και δημοκρατικής Αριστεράς και με στόχο τη διαφορετική προσέγγιση της πολιτικής».
Ο Ν. Τσούκαλης σημείωσε παράλληλα ότι το κόμμα, αν και «μετρά» μόλις 1 χρόνο, δημιούργησε πυρήνες σε όλη τη χώρα, ενώ αντεπεξήλθε επιτυχώς στις αυτοδιοικητικές εκλογές «με εξαιρετική για τις δυνατότητές μας πανελλαδική καταγραφή».
Αναφερόμενος δε ειδικά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, είπε ότι η «Δημοκρατική Οικολογική Συνεργασία» κατέγραψε αξιόλογη παρουσία στις περιφερειακές εκλογές - «κυρίως όμως εγγράψαμε σοβαρή υποθήκη για το μέλλον στην Περιφέρεια της Πελοποννήσου». Παράλληλα ο βουλευτής σημείωσε ότι, παρά τη μικρή κοινοβουλευτική ομάδα της, η ΔΗΜΑΡ έχει να επιδείξει ποιοτική και πλούσια κοινοβουλευτική παρέμβαση.
Η επίσκεψη του Ν. Τσούκαλη ξεκίνησε χθες το πρωί, με επίσκεψη στην αγορά του Γυθείου και τις υπηρεσίες. Στη συνέχεια συναντήθηκε στη Σπάρτη με την αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Ντία Τζανετέα από την οποία ενημερώθηκε για θέματα της αρμοδιότητάς της, ενώ ακολούθησε συνάντηση με το διοικητή των Νοσοκομείων Σπάρτης και Μολάων Νίκο Κουφό και με την εκπρόσωπο των γιατρών Ανδριάνα Τζουγανάτου.
Ο βουλευτής συναντήθηκε επίσης με τον αστυνομικό διευθυντή Λακωνίας Νίκο Ιωαννίδη, από τον οποίο μεταξύ άλλων ενημερώθηκε για θέματα παραβατικότητας, για τους μετανάστες και τους τσιγγάνους.
Χθες το απόγευμα, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ είχε συνάντηση στην Αρεόπολη με το δήμαρχο Ανατολικής Μάνης Πέτρο Ανδρεάκο.
Σήμερα Σάββατο στις 9.30 το πρωί έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στην βιολογική πτηνοτροφική μονάδα "Biogreco" και στις 11 επίσκεψη στην αγορά της Σπάρτης, με φορείς της οποίας θα έχει συνάντηση μισή ώρα αργότερα. Η επίσκεψη του Ν. Τσούκαλη θα ολοκληρωθεί με σύσκεψη που θα γίνει στις 12.30 το μεσημέρι, με μέλη και φίλους στην αίθουσα του εστιατορίου «Πεινολόγιον».

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER