Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011 17:42

Ο Βουδούρης σε εκδήλωση του Δήμου Οιχαλίας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ο Βουδούρης σε εκδήλωση του Δήμου Οιχαλίας

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα " Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε από την εφηβική ηλικία μέχρι την κλιμακτήριο: HPV εμβόλιο, Ανωμαλίες κύκλου, Ακμή, Πολυκυστικές ωοθήκες, Κλιμακτήριος, Οστεοπόρωση" πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Μελιγαλά, με πρωτοβουλία του Δήμου Οιχαλίας.
Ομιλητές οι ιατροί Βασίλης Κοντόπουλος και Γιώργος Κοντόπουλος, γυναικολόγοι.

O Οδυσσέας Βουδούρης, με την ιδιότητα του γιατρού, συνεχάρη τόσο το Δήμο όσο και τους ομιλητές τονίζοντας ότι αυτό το έργο είναι εξαιρετικής σημασίας διότι αποτελεί συνεισφορά στην «αγωγή υγείας», τόσο παραμελημένη στην χώρα μας.

Ο βουλευτής Μεσσηνίας δήλωσε:
«Η αγωγή υγείας είναι η βάση της πρόληψης, την οποία δυστυχώς αδυνατεί διαχρονικά να αναπτύξει το Υπουργείο Υγείας. Ο Δήμος Οιχαλίας, με μια σειρά εκδηλώσεων, έχει πρωτοστατήσει σε ζητήματα ενημέρωσης των δημοτών, που αφορούν στην πρόληψη και αποτελεί παράδειγμα προς αυτή την κατεύθυνση».

Επίσης ο Οδυσσέας Βουδούρης τόνισε τη σημασία του θέματος της εκδήλωσης (γυναικολογικές παθήσεις) υπενθυμίζοντας ότι οι γυναικείοι καρκίνοι είναι οι συχνότερες κακοήθεις παθήσεις στο γυνακείο φύλλο. Ανέφερε δε ότι 1 στα 13 κοριτσάκια που γεννιούνται,  θα παρουσιάσουν στη διάρκεια της ζωής τους καρκίνο του μαστού, η θεραπεία του οποίου είναι σταθερά επιτυχείς όταν γίνεται πρώιμη διάγνωση. Εξ’ ου και η σημασία της σωστής ενημέρωσης.

Από το Γραφείο Τύπου

Σχόλια  

0 # tsakistielia 13-12-2011 14:11
πότε τα έκανε όλα αυτά ?
στην φώτο,μοιάζει να έχει υποκύψει στην κούραση (?) και να λαγο κοιμάται ...
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER